FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Pleacă Hidişan la FC Vaslui?

Articol de - Publicat luni, 05 mai 2008 00:00

Hidişan e curtat intens de FC Vaslui, echipă care l-a urmărit şi în Giuleşti.

Florin Hidişan a fost urmărit vineri seara de reprezentanţi ai Vasluiului. Mijlocaşul de 25 de ani a regizat victoria de efect a ară­de­nilor în Giuleşti, 3-2, pasînd deci­siv la reuşitele lui Hora şi Ibeh.

UTA şi-a realizat baremul, însă sînt şanse mici ca Hidişan să continue la Arad şi în liga secundă. Fotbalistul n-a dorit să comenteze o eventuală despărţire de “Bătrîna Doamnă”. “Mai este un meci şi vrem să terminăm cu fruntea sus, aşa cum am plecat din Giuleşti. De restul vom avea timp să discutăm. Întotdeauna am jucat cu sufletul pentru UTA. Ştiu că fanii ne-au mai făcut mercenari, dar eu niciodată nu m-am simţit aşa”, a spus Hidişan, care a explicat secretul surprizei din Giuleşti. “Am fost uniţi contra Ra­pi­dului şi nu cred că poate spune cineva că n-am cîştigat pe merit. Ne-am dăruit total şi ne-a ieşit jocul”, a adăugat fostul piteştean, readus în centrul liniei de mijloc. “Mă simt cel mai bine în această pos­tură, îmi pot pune mai bine în valoare calităţile”, a apreciat Hidişan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  05 Mai 2008, 17:55

bafta de la intertoto oricum nu meritati mai mult decat Otelul

 •  05 Mai 2008, 03:14

Bun fotbalist!! te asteptam la vaslui briliantule ... forza FC

Vezi toate comentariile (2)
Comentează