FOTBAL  »  Superliga  »  EFECTUL REDNIC

Pleacă Săvulescu, urmează Mister!

Articol de - Publicat sambata, 19 aprilie 2008 00:00

Unul dintre acţionari intenţionează să se despartă de Dinamo. Se pregăteşte Dinu!

Considerîndu-se nebăgat în seamă de ceilalţi acţionari şi neconsultat în privinţa deci­ziilor majore de la club, Dragoş Săvulescu şi-a anunţat ieri plecarea din Ştefan cel Mare! Deşi nu s-a exprimat niciodată concret în acest sens, omul de afaceri nu agreează come-back-ul lui Rednic. “Am luat în calcul ideea să mă retrag, e un gînd de-al meu. Sînt un pic supărat şi dezamăgit, din mai multe motive obiective. Nu vreau să dau explicaţii pentru că nu doresc să dau naştere la discuţii inutile”, a declarat ieri Săvulescu.

Urmează Cornel Dinu, ceea ce ar dinamita situaţia la Dinamo! Întru­cît Mister (59 de ani) este apreciat la club, de către suporteri, iar acţionarii au declarat că în nici un caz nu vor permite plecarea Pro­curorului din motive care ţin de Rednic.

Se doreşte ca luni, după meciul cu Unirea, să aibă loc o discuţie cla­ră între toate părţile, ca să se ştie dacă poate exista, cu adevărat, cola­borare deplină şi în limite decente între Dinu şi “Puriu”.

4 antrenori a avut Dinamo în acest sezon: Rednic (etapele 1-6), Zenga (7-16), Ţălnar (17-21, 27 - prezent) şi Mulţescu (22-26).

17 la sută din acţiuni deţine Să­vu­lescu. Ceilalţi acţionari ar trebui să-i achite 1 milion €.

Lecţie de diplomaţie

Lobonţ a ţinut ieri să clarifice relaţia sa cu Rednic. “Eu sînt jucător profesionist. Cu Mircea Rednic am jucat împreună doi ani şi jumătate, la Rapid. Mă înţeleg şi m-am înţeles foarte bine cu toţi antrenorii la echipele la care am evoluat. Să nu se încerce crearea unui conflict între mine şi Rednic! Vestiarul lui Dinamo e profesionist sută la sută”, a fost răspunsul diplomatic enunţat de portarul de 30 de ani pe blog-ul său personal, www.bogdanlobont.ro.

“Deocamdată sînt la Dinamo”

Vizavi de anunţata sa plecare la vară, după Euro, existînd cereri de la Lazio, Santander, Aston Villa şi CFR Cluj, Lobonţ a transmis fanilor în dialogul avut ieri pe blog-ul său: “Deocamdată sînt la Dinamo! Vreau să fiu sănătos şi în formă. Nu ştiu de nici o listă neagră. Tot ce ne-a mai rămas e locul 3 şi trebuie să-l luăm”. Lobby a făcut o declaraţie de dragoste: “Dinamo e o parte din sufletul meu, mă simt extraordinar în Ştefan cel Mare”.

Vujadinovici în top

Borcea a spus ieri că Dinamo va face 3 transferuri de top în această vară. Una dintre ţintele prioritare este stoperul Nikola Vujadinovici (21 de ani, 1,91 de metri), internaţionalul muntenegrean de la ŢSKA Sofia. Fot­balistul recomandat şi de Flo­rentin Petre are o clauză de reziliere de 250.000 de euro şi a fost dorit şi în iarnă de roş-albi. Altfel, jucători împrumutaţi de Dinamo, precum Homei, Ilie Iordache, Bălţoi, Chiacu şi Scarlatache, vor reveni la vară.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (11)
 •  19 Aprilie 2008, 16:59

Dak tot pleak acest Savulescu care am auzit de el k e actionar la Dinamo dar nu l-am vazut niciodata cu declaratii prin presa..la fel si cu Walter(sau Bucsa,cum l-o chema)...sper sa se intoarca Netoiu(Comandantul) care este un foarte bun negociator..dak mai tineti minte el l-a adus inapoi de la chinezi(sau koreeni) pe Alexa dupa o perioada foarte lunga de negocieri..deci Comandante - Welcome Back..Fortza Dinamo si sper sa castigam urmatorul campionat..SPER

 •  19 Aprilie 2008, 12:43

dar baltoi nuh se transfera la timisoara?

 •  19 Aprilie 2008, 12:35

dintre toti aceia care vor revenii,iordache este singurul care siar putea face loc prin echipa!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează