FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Pleacă şi Paraschiv?

Articol de - Publicat marti, 27 mai 2008 00:00

După Szekely şi Jula, Oţelul este foarte aproape de a-l pierde în această vară şi pe Gabriel Paraschiv, căpitanul echipei, ofertat de Energie Cottbus şi Sparta Rotterdam.

"Încă nu m-am decis asupra variantei finale, însă nu ascund că îmi doresc un transfer în străinătate. Am 30 de ani şi e normal să mă gîndesc la viitorul familiei, dar insist ca şi Oţelul să cîştige ceva bani de pe urma mea, pentru a-i recompesa pe oamenii minunaţi de acolo", a mărturisit fotbalistul, care ar vrea să-şi încheie cariera la echipa de suflet, FCM Tîrgovişte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  27 Mai 2008, 16:18

stati linistiti ca Stan nu a uitat de echipa ....dupa cum poate shtiti ....cei care sunt fani otelul...pana nu au rezolvat transferurile otelu nu a facut valuri (sa anunte ca ar vrea sau ar face).....stan are cativa pe lista ...si ii va aduce...va spun sigur...nu mai fiti asa sceptici ...otelu se va intari ...

 •  27 Mai 2008, 15:15

stii tu ca e petrolul?...daca omul a declarat ca targoviste...ce daca a jukat la petrolul...asta nu inseamna nimik

 •  27 Mai 2008, 14:59

unde-i jula?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează