FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pleacă și ultimul "ucigaș" al Stelei! Becali i-a fixat deja prețul: "Vom arăta foarte rău fără el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 09:20

Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că Nicolae Stanciu, Hamroun, Chipciu și Adi Popa sunt "ucigașii" Stelei. Dacă primii trei au plecat deja, acum a venit și rândul ultimului să fie pus pe lista de transferuri.

Patronul Stelei i-a fixat prețul la un milion de euro lui Adi Popa, iar dacă nimeni nu va plăti această sumă în iarnă, "Motoreta" ar urma să plece gratis în vară când îi expiră contractul.

"Nu mă interesează acum ce se vorbește. Despre mine și contractul meu se va discuta de la 1 iulie 2017", a declarat Adi Popa la Pro TV.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, nu e fericit pentru acest transfer și anunță: "Vom arăta rău fără Popa".

2.000.000 €e cota de transfer a lui Adi Popa, conform transfermarkt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
ray51
ray51  •  24 Noiembrie 2016, 14:55

Popa nu l-a facut mare pe Alibec. Dar Alibec cu Popa in echipa ar fi facut faze interesante. Asta-i viata. Gaseste el nea Gigi vreo extrema veritabila si vor face treaba buna. Interesant ca FCSB este in reconstructie permanenta!

supereduardo10
supereduardo10  •  24 Noiembrie 2016, 08:49

Sigur mahh cap de musca ai eliminat valencia si ai ajuns in LC :))) Nu mai zici de marile rezultate cu Rosenborg, Middlesbrough, Ludogoret sau Hapoel :))) hai vezi ca ai meci in judetul ilfov Nu ati eliminat cu rezultate directe numai la 11m si aia pe noroi,

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  23 Noiembrie 2016, 14:28
Postat de cobra_z pe 23 Noiembrie 2016, 13:52

vai de steaua ta care a intrat in cartea recordurilor cu cea ma lunga serie de meciuri consecutive fara victorie ...citez dintr-un articol gsp intitulat "mandria romaniei,rusinea europei !" : 12 dec. 2013 - După meciul de aseară, Steaua a ajuns la 23 de partide consecutive fără victorie în grupele Champions League, record negativ absolut al competiţiei."...asa ca decat sa furi campionate si sa te faci de ras, mai bine nu te prezinti...

Tu vorbesti doar de GRUPELE CHAMPIONS LEAGUE, ca asa fac furnicile, nu vad decat la nivelul solului :))) Ca sa ajungem sa jucam in grupele Champions League, noi am eliminat VALENCIA, GALATASARAY, STANDARD LIEGE etc etc etc... In conditiile in care la momentul la care Steaua a eliminat Valencia era detinatoarea en-titre a trofeului Cupei UEFA :))) Deci ca sa ajungem sa ne "facem de ras" in Europa, am facut intai istorie eliminand nume mari din Europa, in loc sa pierdem cu NecNejmegen, Nentori si alti pescari :))) si bucatari :)))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează