FOTBAL  »  Superliga  »  DE FRICA FANILOR FOTBALIŞSTII NU MAI VOR LA DINAMO

Plecare în masă

Articol de - Publicat vineri, 25 aprilie 2008 00:00

Majoritatea jucătorilor alb-roşii îşi doresc să părăsească clubul din Ştefan cel Mare la finalul sezonului.

Înjuraţi şi ameninţaţi cu bătaia de către suporteri în cazul în care nu vor învinge Steaua, mai mulţi dintre jucători sînt hotărîţi să îşi găsească alte angajamente din va­ră! Un lucru e cert: Bogdan Lo­bonţ are mai multe oferte, iar des­păr­ţirea sa de Dinamo este imi­nen­tă.

Însă partida cu Craiova a lărgit lis­ta celor care nu mai vor să stea în Şte­fan cel Mare. Zicu, Cris­tea şi Mărgăritescu, principalele ţinte ale fanilor du­pă fluierul final, sînt hotărîţi să ple­ce în străinătate. De altfel, Ianis nu a mai rezistat înju­ră­turilor, le-a ară­tat semne obscene suporterilor şi le-a strigat: “Nu mă mai înjuraţi, că oricum plec!”.

Şi Cosmin Moţi vrea ca finalul acestui sezon să fie ultimul în culorile roş-albe, el fiind intens curtat de AS Roma, Duisburg şi de o echipă din Anglia. Cristi Pulhac e nemulţumit de salariul său de numai 28.000 de dolari pe sezon şi aşteaptă să se termine campi­o­na­tul pentru a-şi clarifica viitorul, el fiind în vizorul lui Espanol Bar­ce­lona şi al francezilor de la Lens. “Cînd simţi că nu mai eşti dorit, nu prea îţi mai vine să stai. Dragoste cu sila nu se poate, aşa că mai bine plecăm decît să fim mereu înjuraţi! Într-o asemenea atmosferă ostilă, e greu să te concentrezi. În loc să fim încurajaţi pe teren propriu, sîntem mereu huiduiţi şi înjuraţi”, au spus, amărîţi, dinamoviştii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
 •  26 Aprilie 2008, 07:52

uitativa la danciu panaramelor cum trage echipa dupa el si la cit a fost de injurat trebuia a se omoare dar voi sunteti niste gunoaie va place cind va eram la picioare??? cind erati spartani?? acum niste risuri

 •  26 Aprilie 2008, 00:45

ai vorbit tu cu toti si ti-au zis asta?bagamiaspulainmata de ziarist amator.

 •  25 Aprilie 2008, 20:07

Bagati-va mintile in CAP!Luati exemplul lui DANCIULESCU...la cat a fost el de injurat trebuia sa plece de 100 de ori...dar el, MARE OM.MARE CARACTER a ramas si e cel mai bun de la DINAMO!Eu chiar speram ca ZICU sa-si revina si sa fie si in lotul pentru euro,la fel si A.CRISTEA,mare talent......FORZA DINAMO!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează