FOTBAL  »  Superliga  »  

Ploaie de pietre la Galaţi

Articol de - Publicat joi, 08 mai 2008 00:00

Nu doar antrenorul ionuţ Popa a avut parte de un tratament dur din partea gălăţenilor. După ce la finalul meciului, tehnicianul grupării din Copou a fost lovit cu un obiect aruncat din tribune şi a leşinat pentru cîteva secunde, galeria ieşeană a fost atacată de fanii Oţelului. Autobuzul şi microbuzul cu care suporterii Politehnicii Iaşi au făcut deplasarea la Galaţi au fost atacate cu pietre la ieşirea din oraşul de la malurile Dunării. Un ieşean s-a ales cu capul spart, pierzînd sînge şi necesitînd îngrijiri medicale, iar mijloacele de transport au suferit avarii serioase.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  11 Mai 2008, 00:33

lol si seby ,sa va dau la muye.obositii pulyy

 •  09 Mai 2008, 07:08

scurt si cuprinzator:BATAIA E ARMA PROSTULUI mult succes batausilor,ce potzi sa ceri de la tiganu roman

 •  09 Mai 2008, 01:01

Cat pentru restul de min. 20 de galateni pe care-i cunosc, numai respect, pentru ca nu au cunoscut niciodata ce inseamna 'ura gratuita si nenecesara'. Va salut dintr-o tara cu un fotbal slab si necalificata la Euro, era si timpul sa mai stea acasa, mai ales dupa nervii produsi impreuna cu Urs Mayer. Ne vedem la vara 'La Valuri', Hai Romania!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează