FOTBAL  »  Superliga  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB 1-4 (3-6 GENERAL)

Plzen - FCSB 1-4 // Ei sunt aleșii lui Becali! Jucătorii care vin la FCSB după calificarea în play-off-ul UCL

Articol de GSP - Publicat joi, 03 august 2017 09:36

După ce FCSB s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League și și-a asigurat locul în grupele Europa League și un bonus de 12 milioane de euro, Gigi Becali a anunțat că va face transferuri importante în zilele viitoare.

"Aduc 4-5 jucători acum. Vreau doi fundași centrali și un mijlocaș central. Avem nevoie de un coordonator. Iau 4-5 jucători și îi spulber pe toți din campionat. Aduc jucători din Liga 1, îi aduc pe cei mai buni", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Astfel, Becali ar putea încerca să transfere jucători de la Viitorul, profitând de faptul că echipa lui Hagi a ratat calificarea în play-off-ul UCL și va avea un adversar dificil în play-off-ul Europa League. (Vezi aici detalii)

Kevin Boli și Dragoș Nedelcu pot fi primii jucători care ar putea ajunge la FCSB în scurt timp. Cei doi au mai fost doriți de Becali, dar au refuzat să meargă la echipa roș-albastră. Acum, prezența în grupele Europa League și posibilitatea ca echipa să joace în Champions League i-ar determina să aleagă formația lui Dică.

MM Stoica și Nicolae Dică vor aduce încă un fundaș central, sârbul Bogdan Planici de la Vojvodina fiind în pole-position.

  • Boli, 26 de ani, este un fundaș central puternic, cotat la 1,5 milioane de euro de transfermarkt.de. Mai are un an contract cu Viitorul
  • Nedelcu este un mijlocaș central de 20 de ani, cotat la 1,5 milioane de euro, sumă pe care Becali este dispus să o achite.

Încearcă și la Coman?

Becali a dezvăluit că mai vrea un jucător de atac, iar soluția ar putea veni tot de la Viitorul. Patronul stelist l-a dorit cu insistență și pe Florinel Coman, atacantul echipei lui Hagi, iar acesta ar putea ajunge la FCSB pentru o sumă impresionantă, 2 milioane de euro. Singurul impediment ar fi că jucătorul este dorit și de Benfica, formație care ar fi dispusă să achite 3 milioane de euro.

  • Coman este un mijlocaș ofensiv, care poate juca și ca atacant. Are 19 ani și este cotat la 1,5 milioane de euro, având contract cu echipa lui Hagi până în 2022.

Pentru a-i transfera pe cei trei, Becali ar trebui să achite aproximativ 4,5 milioane de euro.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (108)
sooos1ck
sooos1ck  •  03 August 2017, 18:29
Postat de wertusi pe 03 August 2017, 11:33

din pacate asa este , acest cotidian online vrea sa ne faca sa credem ca FCSB este Steaua Bucuresti echipa armatei , care a facut performantele unice in Romania . Confuzia este majorata de mentinerea ei in prima liga de FRF/LPF care si-au dat seama de eroare dar nu vor sa piarda partea financiara si de prestigiu au dat date eronate la UEFA si FIFA . Continuatoarea Stelei Bucuresti se afla in liga a V a , are palmaresul .trofeele din 1947-2003 .Becali s-a folosit ilegal de acest brand o face in continuare pana in 2020 cand va promova CSA Steaua cand FCSB se va desfiinta .

Tu ii spui FCSB sau cum vrei, noi ii spunem Steaua, ca asa vrem noi si ca putem, ne-am castigat acest drept din '89, asa ca du-te la culcare si nu te mai consuma degeaba, hatere!!!

wertusi
wertusi  •  03 August 2017, 17:17
Postat de slujitoriioierului pe 03 August 2017, 14:08

O echipă românească ă învins în cupele europene! Nimeni nu si-a taiat venele! Doar ca nu e este Steaua, este o clona, o echipa fără identitate susținută orbește de 200 de iosifi.

din pacate asa este , acest cotidian online vrea sa ne faca sa credem ca FCSB este Steaua Bucuresti echipa armatei , care a facut performantele unice in Romania . Confuzia este majorata de mentinerea ei in prima liga de FRF/LPF care si-au dat seama de eroare dar nu vor sa piarda partea financiara si de prestigiu au dat date eronate la UEFA si FIFA . Continuatoarea Stelei Bucuresti se afla in liga a V a , are palmaresul .trofeele din 1947-2003 .Becali s-a folosit ilegal de acest brand o face in continuare pana in 2020 cand va promova CSA Steaua cand FCSB se va desfiinta .Iar ideea ca nu ar mai investi nimeni la CSA Steaua este doar o prostie . Ar fi din nou obisnuita cu fazele grupelor UCL cel putin in anii cat a stat Becali si a folosit brandul , echipa a avut un profit de 300 milioane euro .Unde sunt investiti acesti bani .

onduku
onduku  •  03 August 2017, 17:09
Postat de sooos1ck pe 03 August 2017, 16:22

Viitorul cu Coman in teren a pierdut 4-0 cu Apoel, o echipa de nivel mediu, inca nu a confirmat ca este un jucator bun, in campionatul nostru de 2 lei se descurca, dar in Europa am vazut!

Revine dupa accidentare, e mare scula. La fel si Nedelcu. Eu i-as lua si pe Benzar si pe Boli.

Vezi toate comentariile (108)
Comentează