FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Poate să plece!

Articol de , - Publicat vineri, 25 aprilie 2008 00:00

Taher spune că i-a promis lui Coman că-i dă voie să se transfere în străinătate.

Sezonul acesta poate fi ulti­mul pentru Dani Coman (foto) în poarta Rapidului! Goalkee­pe­rul mai are un an de contract, a început deja discuţiile cu clubul pentru prelungirea înţe­le­gerii, dar ar putea totuşi să plece vara asta. Cum? Taher a dezvăluit, pentru rapidisti.ro, discuţia pe care a pu­r­tat-o cu portarul: “Eu i-am făcut o promisiune, iar el mie alta. -am zis aşa: «Dani, dacă ai vreo pro­pu­nere din străinătate, de la un club unde-ţi doreşti să joci, eu accept asta şi n-o să fac nimic ca să-ţi pun beţe în roate!». În schimb, Coman mi-a jurat că în ţară nu joacă decît la Rapid, că n-o să accepte ni­cio­dată o altă ofertă”.

Internaţionalul din poarta giu­leş­tenilor cîştigă acum 180.000 de euro pe sezon. Taher susţine că oferta clubului conţine un salariu dublu pentru următorii ani de con­tract: “I-am oferit lui Coman peste 300.000 de euro anual! E un sa­lariu corect, pentru că e un fot­balist important al Ra­pi­dului, dar sînt momente în viaţă în care banii nu contează. E po­sibil ca Dani să vrea o nouă provocare, să-şi dorească să joace într-un alt campionat”.

“Mă simt bine la Rapid, dar vedem la vară. Pînă acum n-am nici o ofertă de prelungire”
Dănuţ Coman portar Rapid

“S-ar putea ca Dani să vrea altceva sau să primească o ofertă tentantă după Euro”
Fathi Taher acţionar Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  25 Aprilie 2008, 12:12

SUNT STELIST,PAREREA MEA ESTE:COMAN TREBUIE SA APERE POARTA NATIONALEI.LOBONT ESTE INSTABIL,DE ACEA A AJUNS IN ROMANIA.DOMNULE PITURCA DESCHIDE OCHI PINA NU E PREA TIRZIU.TAHER DAI BANI LA COMAN:ESTE SIMBOLUL RAPIDULUI SI INGERUL PAZITOR AL VOSTRU.CU TOT RESPECTUL.

 •  25 Aprilie 2008, 11:42

daca pleaca dani rapid ramane fara portar oricum la vara pleaca afara la o echipa mare

 •  25 Aprilie 2008, 11:03

ar fi normal sa vrea si dani sa plece intr-un campionat mai puternic.oricum a facut o gramada pt rapid si va ramane un rapidist adev. atat timp cat nu joaca in tara decat la rapid e perfect

Vezi toate comentariile (8)
Comentează