FOTBAL  »  Superliga  »  POLITEHNICA IAȘI - FC VOLUNTARI

Nicolae Dică a fost complimentat de un tehnician experimentat din Superligă: „Antrenor tânăr, ambițios, cu idei moderne”

Articol de - Publicat joi, 08 februarie 2024 14:35 / Actualizat joi, 08 februarie 2024 15:02

Etapa a 25-a a Ligii I de fotbal prilejuiește și confruntarea dintre echipele aflate pe locurile de baraj, Politehnica Iași și FC Voluntari.

Înaintea disputei care va avea loc sâmbătă, de la ora 14:00, în Copou, antrenorul moldovenilor, Leo Grozavu (56 ani), l-a complimentat pe Nicolae Dică, cel care a preluat conducerea tehnică a ilfovenilor înainte de etapa trecută.

Atacantul care i-a dat gol FCSB-ului în Europa a semnat cu Poli Iași + Un nou transfer și pentru Petrolul
MUTĂRI
Atacantul care i-a dat gol FCSB-ului în Europa a semnat cu Poli Iași + Un nou transfer și pentru Petrolul

„E un antrenor tânăr, ambițios, care, pe unde a fost ca jucător, a jucat la un nivel foarte înalt. E clar că ideile lui despre fotbal sunt moderne. Va trebui să ne așteptăm la o replică cât mai sănătoasă” a spus Grozavu. 

Antrenorul a adăugat că schimbarea de antrenor la Voluntari îi dă bătăi de cap: „Fiind un antrenor nou, vine cu alte idei, altă strategie, automat – jucătorii sunt mai conectați, fiecare vrea să demonstreze că poate să joace. Nu va fi ușor să-i analizăm, am avut un singur joc la dispoziție pentru asta”. 

Totuși, tehnicianul ieșean crede că echipa sa se poate impune: „Va fi o partidă dificilă, cu un vecin de clasament, meci cu încărcătură. Suntem pregătiți să-l abordăm cu încredere, chiar dacă venim după un rezultat mai puțin plăcut pentru noi. E foarte importantă o reacție după eșecul de la Botoșani. Mai sunt puține etape până la finalul sezonului regular, orice punct acumulat e foarte important”.

Îngrijorări legate de Silviu Lung  jr. O surpriză la start pentru Poli Iași?

La meciul de sâmbătă, Grozavu nu va conta pe două piese de bază, portarul Lung și „decarul” Alin Roman. Deși conducătorii clubului au spus că cei doi vor mai lipsi maximum două runde, șeful băncii tehnice ieșene s-a arătat îngrijorat. 

„Lung și Roman nu sunt apți. Cei care îi înlocuiesc trebuie să-i înlocuiască cu brio. Lipsa unora e șansa altora. Noi sperăm să-i recuperăm pe cei doi până la play-out” a spus Leo Grozavu. Acesta a mai precizat că și Buș ar putea absenta sâmbătă, după ce atacantul a lipsit la ultimele două antrenamente.

Tehnicianul a lăsat să se înțeleagă că ar putea apela sâmbătă la atacantul suedez Kevin Kabran, deși acesta abia a venit la Poli. „Încercăm să-l integrăm cât mai rapid. E pregătit, dar nu a mai jucat de ceva timp. La antrenamente mi-a arătat că poate să intre pe teren, chiar și de la început” a încheiat Grozavu.

Meci foarte dificil. Suntem pregătiți pentru luptă cu o echipă cu un antrenor nou, care vrea să schimbe ceva. Am lucrat foarte bine săptămână aceasta, suntem pregătiți pentru un rezultat bun. Moralul e bun, după o perioadă dificilă, de la finalul meciului cu Botoșani. Cum am făcut după Sepsi, când am pierdut, iar apoi am bătut U Cluj, așa vrem să facem și acum. Pentru mine e foarte bine în România, am jucat patru ani aici. Vreau să-mi aduc experiența, să rămânem în Liga I. 

- Rachid Bouhenna

VIDEO Declarații Rachid Bouhenna

Citește și alte articole:

O sală polivalentă de 100 de milioane de euro e pe masa Guvernului! Proiectul arată extraordinar
INFRASTRUCTURĂ
O sală polivalentă de 100 de milioane de euro e pe masa Guvernului! Proiectul arată extraordinar
Intrat pe „lista neagră” a lui Becali, Luis Phelipe e așteptat la alt club din Superligă: „Nu exclud posibilitatea!”
FCSB
Intrat pe „lista neagră” a lui Becali, Luis Phelipe e așteptat la alt club din Superligă: „Nu exclud posibilitatea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează