FOTBAL  »  Superliga  »  EURO 2024

Un antrenor din Liga 1 avertizează: „Doar să fim la turneul final nu ajută pe nimeni!”

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2023 14:31 / Actualizat miercuri, 22 noiembrie 2023 14:34

Politehnica Iași a lăudat performanța tricolorilor, care s-au calificat la turneul final al Euro 2024 de pe primul loc în grupă. „Îi felicit pe toți cei care au contribuit la calificare: antrenori, jucători, staff federal. E o performanță așteptată de toată România, care ne face mândri și responsabili. Aveam nevoie de acastă calificare. Toată suflarea fotbalistică ia o gură importantă de oxigen” a declarat antrenorul Leo Grozavu.

Tehnicianul a avertizat însă: „Ne obligă această calificare. Doar să fim acolo nu ajută pe nimeni. În fotbal, totul e trecător. Azi ne bucurăm, mâine putem fi criticați dacă nu avem rezultate. Avem nevoie de promovarea unei strategii pe termen lung pentru a ajunge unde am fost odată”.

Scandal la o echipă de primă ligă » Procese pe bandă rulantă, prime neachitate din vară și două salarii restante
PROBLEME
Scandal la o echipă de primă ligă » Procese pe bandă rulantă, prime neachitate din vară și două salarii restante

Ostilitate în Liga 1! La asta se așteaptă

Politehnica Iași a plecat încă de miercuri spre Sibiu pentru meciul de vineri cu FC Hermannstadt, care va deschide etapa a XVII-a a Ligii I de fotbal.

Antrenorul moldovenilor, Leo Grozavu, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că vrea să-și ia revanșa după eșecul din tur, chiar dacă se așteaptă la multă ostilitate din partea gazdelor: 

„Partidă dificilă, cu revelația campionatului, o echipă omogenă, cu pedigree în prima ligă, cu un antrenor pe care-l apreciez foarte mult, care a făcut lucruri minunate la Sibiu. E o echipă puternică, robustă, care nu a pierdut de multe etape. 

Noi, însă, am pierdut puncte la început de campionat și nu mergem să facem act de prezență. La final ne dorim, ca și ei, să câștigăm. Nu va fi ușor pentru că vom juca într-un mediu nepropice. Va fi multă ostilitate, și în tribune, și pe teren, plus vremea, care e potrivnică fotbalului. Noi vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a acumula puncte”.

Cu gândul la victorie este și jucătorul ieșenilor Andrei Gheorghiță: „Hermannstadt e o surpriză plăcută a acestui campionat, dar noi mergem să recuperăm punctele pe care le-am pierdut în tur. În ciuda adversarilor pe care urmează să-i întâlnim, putem urca în clasament până la finalul anului, mai ales că avem multe meciuri acasă”.

VIDEO Xherdan Shaqiri: „România merită primul loc în grupă. Felicitări!”

Citește și alte articole:

MM și Panduru, propunere-surpriză pentru lotul de EURO: are 34 de ani și n-a mai jucat de 3 luni!
ROMÂNIA, LA EURO 2024
MM și Panduru, propunere-surpriză pentru lotul de EURO: are 34 de ani și n-a mai jucat de 3 luni!
Ce promite premierul Marcel Ciolacu după calificarea la EURO 2024: „A venit momentul ca Guvernul să-și asume asta”
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ce promite premierul Marcel Ciolacu după calificarea la EURO 2024: „A venit momentul ca Guvernul să-și asume asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ccc23
ccc23  •  22 Noiembrie 2023, 14:39

ne ajuta mai mult decat sa privim iar si iar la tv toate turneele

Vezi toate comentariile (1)
Comentează