FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Poli la Cazan

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iunie 2008 00:00

Dorit de Marian Iancu, fostul director sportiv e pregătit să se întoarcă la Timişoara pe aceeaşi funcţie.

- Domnule Cazan, preşedintele Marian Iancu vă vrea înapoi la Poli. Vă întoarceţi?
- De ce nu? Încă de cînd am plecat, mi-a spus că la Poli uşa va fi mereu deschisă pentru mine. Am avut doi ani foarte frumoşi acolo, nu am avut nimic de reproşat la plecare, aşa că mi-ar face mare plăcere să mă întorc.

- S-a zvonit că plecarea dumneavoastră la începutul anului trecut ar fi avut legătură cu venirea domnului Chivorchian.
- Nu avea cum! Dînsul a venit după ce am plecat eu, nici măcar nu ne-am întîlnit. Ne ştim de mult timp, nu sînt probleme de acest gen.

- Ce post credeţi că vi s-ar po­trivi? Tot cel de director sportiv?
- Pînă nu voi avea o discuţie cu domnul Iancu, nu pot să mă gîn­desc la asta. Dar, dacă ar fi să vin, ­pro­babil ar fi tot pe postul de director sportiv.

- Credeţi că va conta pentru timişoreni că o perioadă aţi fost la UTA?
- Nici cu suporterii de la Arad nu am avut probleme pentru că am fost înainte la Poli. Asta îmi e meseria. Cu ce puteam să influenţez eu duelurile dintre cele două echipe? Ca şi fotbaliştii, şi noi trebuie să ne facem treaba cît mai bine, oriunde ne ducem. E păcat că UTA nu mai e în Liga I , pentru că meciurile dintre Timişoara şi Arad au un farmec deosebit, chiar peste Steaua - Dinamo, după părerea mea.

- Cum vi se pare echipa de acum a lui Poli ?
- S-a schimbat mult de cînd am plecat eu, am auzit că şi acum au făcut mai multe achiziţii bune, au şi un antrenor foarte bun. Îmi pare rău că au pierdut cu echipele mici, în sezonul trecut, pentru că eu cred că meritau să ocupe un loc mai bun.

- Poli are ca obiectiv titlul pentru sezonul acesta. Credeţi că e realizabil?
- Timişoara trebuie să-şi ­pro­pună lucrul acesta! A intrat în rîndul echipelor care se bat pentru fruntea clasamentului. Nu pot să spun exact ce şanse are Poli, pînă nu văd lotul, însă spun că e bine că provincia, prin CFR Cluj, a spart zidul acela construit de echipele bucureştene. Campio­natul nostru va fi altfel de-acum.

“Cazan e unul din oamenii pe care ne putem baza. Chivorchian este în primii 2-3 conducători din România. Cei doi pot face treabă bună împreună”
MARIAN IANCU Preşedinte Poli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează