FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Poli pîrîtă la FIFA!

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iunie 2008 00:00

Portughezii de la Rio Ave sînt decişi să reclame clubul bănăţean pentru faptul că nu a respectat înţelegerea în cazul transferului lui Chidi.

Cotidianul portughez “ Record” anunţă că Rio Ave va depune o plîngere la FIFA, după ce Poli a renunţat la transferul lui Chidi. Portughezii spun că deja s-au înţeles cu Marian Iancu, dar acesta refuză să ducă afacerea pînă la final, deşi în contract exista o “clauză irevocabilă de transfer”. Portughezii ar fi rămas uluiţi: “Rio Ave se pregăteşte să depună o plîngere la FIFA din cauza Poli­tehnicii Timişoara. Situaţia a fost generată de inconsecvenţa preşe­din­telui de club al timişorenilor, Marian Iancu, care şi-a schimbat părerea peste noapte după reve­nirea la echipă a senegalezului Man­sour, spunînd că nu mai există locuri pentru extra-comunitari”, anunţă “Record”. În acelaşi cotidian este anunţat faptul că ata­cantul nigerian se află pe ultima sută de metri pentru obţinerea cetăţeniei portugheze, dar patro­nul lui Poli nu s-a mai arătat dispus să aştepte.

Boss-ul timişorenilor nu e îngrijorat. “Este problema celor de la Rio Ave, nu a mea. Noi le-am făcut hîrtie că renunţăm la Chidi, pentru că nu puteam să ne legăm cu un asemenea contract. Noi nu am plătit nici o sumă şi nu am înregis­trat nici un contract, aşa că nu văd ce probleme pot exista. Ei ne-au propus să mai cumpărăm un jucător şi să îl împrumutăm pe Chidi, ceea ce nu putem accepta”, a explicat Marian Iancu.

Chidi: “M-am simţit fotbalist”

Jucătorul care a fost dorit de Poli a oferit o declaraţie ciudată pentru “Record”, spunînd că a fost aştep­tat de o armată de jurnalişti în România. “M-am simţit cu adevărat fotbalist, pentru că un asemenea tratament este doar pentru jucători care semnează cu Porto, Benfica sau Sporting”, a dezvăluit Chidi. Cînd a ajuns în România, nigerianul a fost aşteptat doar de un fotograf şi un reporter de la “Gazeta”.

Discuţii cu Douala?

Marian Iancu a dezvăluit că se va în­tîlni la finalul săptămînii cu un jucă­tor francez pe care va încerca să-l con­vingă să semneze cu Poli. Preşe­dintele lui Poli n-a dorit să confirme că este vorba de atacantul came­ru­nez cu cetăţenie franceză, Douala (29 de ani). “Vom avea o întîlnire cu atacantul francez pentru că va veni la un meci la Euro, joi sau vineri. Nu vă spun dacă este vorba de Douala”, a declarat Iancu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  09 Iunie 2008, 12:01

BAI IO NAM INTELES CEVA :)) ALA CHIDI A FOST ASTAEPTAT DE UN REP DE LA GAZETA SI A DECLARAT CA SA SIMTIT CU adv FoTbAlIsT >???:-o

 •  09 Iunie 2008, 01:53

Oricum il cunoastem cu totii pe boratul Iancu, stim cat de neserios este la el ce spune astazi maine nu mai e valabil,e un nesiymtit care in nici-un caz nu are ce cauta in fotbal,bhubosul dreaq.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează