FOTBAL  »  Superliga  »  

Popa: „Dacă Ceahlăul termina pe 10, cerea să joace în Liga Campionilor!”

Articol de - Publicat marti, 27 mai 2008 00:00

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Ionuţ Popa, a atacat dur pe Ceahlăul Piatra Neamţ, grupare pe care ieşenii o suspectează că este în spatele acţiunii prin care se doreşte retrogradarea la "masa verde" a echipei din Copou. „Se va ajunge ca echipa Ceahlăul să joace în Liga I fără să aibă de a retrograda! Anul trecut a căzut, însă tot a rămas, anul acesta vrea la fel. Sîntem de rîsul lumii! Şi Tulcea erau mai buni decît ei! Dacă Piatra ar fi terminat pe locul 10, probabil că cerea ca echipele de deasupra să nu obţină licenţa pentru ca ei să joace în Liga Campionilor! Nu înţeleg de ce nu pricep că trebuie să-şi facă echipă pentru a juca în A, nu doar stadion!” a spus Popa

"Ar fi frustrant să rămînă în Liga I o echipă care în primele 8 etape din retur a marcat 3 goluri iar formaţia care a bătut şi pe Steaua şi pe CFR Cluj să pice!”, a continuat tehnicianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
 •  28 Mai 2008, 11:51

DEGEABA ARE BANI STEFAN DACANUI SI UN BUN MANAGER.ANTRENOR BUN SIA ADUS HIZO ERA BUN PTR CE OBIECTIV AVEA CEAHLAUL,SALVAREA DELA RETROGRADARE,DAR JUCATORI DOAR PANARAME CU CONTRACTE MARI CARE NU SIAU DAT VIATA PENTRU CULORILE VOASTRE.ERAU DOAR JUCATORI IMPRUMUTATI LA O PARTIDA DE POKER SAU TABLE,ERAU EI PROSTISASI RUPA PICIOARELE PTR VOI!EI AU FOST TOT TIMPUL CU GINDUL LA TRANSFERURI AFARA.FACETIVA ECHIPA CU JUCATORI CU CONTRACTE DE 2-3 ANI SI VETI VEDEA ATUNCI,VOR JUCA PTR VOI NU PTR ALTII.

 •  27 Mai 2008, 23:09

As fi de acord cu I. Popa cu conditia sa fi fost la fel de vehement si cu declaratia lui M. Radoi:"Moral, nemoral, important e sa fim campioni". Dar cand esti fan berBecali... "Ciocu" mic monser, ca intram pe teoria ECHITATII sau mai pe intelesul matale a bunului simt. Cand ai mai multe unitati de masura risti sa fii prins cu ocaua mica.

 •  27 Mai 2008, 22:41

Pai nu e timpu pierdut! Stai asa sa rezolve intai cu ramanerea in liga lui ,,Sandu'' in locul altei echipe, apoi va contesta dreptul lui Steaua si va cere sa joace ei... Asta e magari , magari raman.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează