FOTBAL  »  Superliga  »  

Popa, de gît cu arbitrii

Articol de - Publicat vineri, 01 august 2008 00:00

Antrenorul Ionuţ Popa a declarat că se teme de arbitraj înaintea meciului cu FC Vaslui. “Apelurile pe care le-am făcut înaintea sezonului cu privire la arbitraj au fost în zadar. Din prima etapă am fost dezavantajaţi, la 0-0 cu Craiova neprimind un penalty pe care l-a văzut o ţară întreagă. Nu sînt vreun şmecher să spun că puteam bate cu 3-0 dacă primeam acel 11 metri şi nu vreau să diminuez meritele Universităţii, însă pot să afirm că jocul curgea altfel dacă Berbecaru lua măsura ce se impunea”, a spus tehnicianul.

Popa l-a pus pe zid pe arbitrul vîlcean: “Nici măcar nu a vrut să stea de vorbă cu preşedintele nostru, să nu spun să-şi ceară scuze. Berbecaru ar trebui să ne plătească drumul, cazarea şi primele pentru meciul de la Craiova!”, a continuat tehnicianul.

Antrenorul moldovenilor a mai spus că s-a săturat ca Poli să fie luată drept fraiera campionatului. “Am tot tăcut, însă sîntem luaţi de fraieri. Eu nu vreau decît să fim arbitraţi corect. Poate că e prea mult în jungla care este acum România!”, a spus Popa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  01 August 2008, 17:24

cik o vazut intreaga tzara=))... doar mitica o vazut meciul k el o dat drepturile tv la gsptv

Vezi toate comentariile (1)
Comentează