FOTBAL  »  Superliga  »  

"Popa merită să continue în Copou!"

Articol de - Publicat duminica, 11 mai 2008 00:00

Conducerea grupării din Copou încearcă să-l convingă pe antrenorul Ionuţ Popa să încheie o nouă înţelegere. Vicepreşedintele Vasile Simionaş speră ca tehnicianul să continue la Iaşi. "Din capul locului vreau să spun că pe mine nu mă interesează postul de antrenor, aşa cum au vehiculat unii! Am discutat cu Ionuţ înainte de a pleca în vacanţă şi mi-a spus că are cîteva oferte, dar nu se grăbeşte. El are contract cu Poli Iaşi pînă pe 15 iunie şi, dacă domnul Nichita va rămîne primar, sînt şanse mari ca Ionuţ să continue cu noi. El este de cîţiva ani aici şi şi-a îndeplinit toate obiectivele. Popa merită să continue în Copou!", a spus Simionaş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  14 Mai 2008, 13:52

ma copile, da prostut mai esti

 •  13 Mai 2008, 18:06

pentru cel antinichita dati foc ma k are o legatura f mare in orasul nostru !

 •  12 Mai 2008, 23:07

pentru felul in care echipa din Iasi a jucat fotbal corect in ultimii 5 ani merita sa ramana si pe viitor in Liga I iar dl Popa are un merit deosebit in aceasta chestie. In alta ordine de idei domnul Popa se si potriveste perfect cu aceasta echipa, de aici si rezultatele. Poli Iasi si Popa Ionut au un grad de compatibilitate de 100% si sper sa ramana asa si in viitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează