FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Popescu preşedinte! Hagi antrenor! Balaj la CCA! Mircea Sandu face previziuni despre cum va arăta FRF după următoarele alegeri, din 2018

Articol de - Publicat joi, 08 octombrie 2015 00:00

Fost şef la Casa Fotbalului vreme de 24 de ani, Naşu' e convins că cei doi Gică vor face cuplu pentru a conduce Federaţia, iar pe "centralul" băimărean îl vede ca fiind soluţia perfectă pentru a rezolva criza din arbitrajul românesc

Nu mai e preşedinte al FRF de un an şi 7 luni, dar rămîne un personaj important în fotbalul românesc. Mircea Sandu nu mai are putere, dar are în continuare informaţii din interior şi oricînd mesajele pe care oferă, mai ales în perspectiva unor evenimente importante, cum ar, fi de exemplu, următoarele alegeri pentru şefia FRF, capătă o greutate aparte.

Invitat în studio la DolceSport, Naşu a vorbit despre ce ar urma să se întîmple la începutul anului 2018, atunci cînd e scadenţa actualului mandat al echipei lui Răzvan Burleanu. Şi cînd în joc ar putea să intre nume importante. Pe marginea cărora, Sandu a dat un verdict: va candida sau nu va candida!

NAŞU' DESPRE POTENŢIALII CANDIDAŢI LA ALEGERILE FRF DIN 2018

  • Ionuţ Lupescu

"Nu ştiu dacă va candida, dar ar trebui să o facă"

  • Gino Iorgulescu

"Nu va candida"

  • Cristi Chivu

"Nu! Fiindcă nu are curaj. I-am spus acum vreo 8 ani că ar trebui să se gîndească, atunci cînd va termina cu fotbalul, să intre în această bătălie pentru şefia FRF, dar încă nu are curaj"

  • Gică Popescu

"Eu cred că va candida! Vrea să revină în fotbal şi o va face. Are o interdicţie de un an sau doi, dacă e doar unul e cu atît mai bine. El trebuie să se întoarcă şi să lucreze pentru a-şi cîştiga existenţa. Atenţie, cînd va ieşi va deveni un om nevinovat! Eu cred că Gică Popescu-Hagi va fi cuplul care va conduce FRF. Sub ce mod? Popescu administrativ, Hagi tehnic. E ceea ce gîndesc eu acum, dar şi ceea ce ştiu că şi-ar fi dorit înainte de condamnarea lui Gică Popescu. Hagi are 50 de ani şi are o pasiune şi o motivaţie fantastice de a lucra în fotbal, de ce n-ar fi la fel şi Popescu, care are doar 48?"

  • Florin Prunea

"Da, va candida. Chiar e unul dintre cei care s-ar putea înscrie în cursă cu şanse importante. S-a dezvoltat bine, iată că am avut mînă bună la FRF, am crescut şi eu anumiţi oameni buni în a conduce. O singură condiţie trebuie îndeplinită pentru a candida Florin, să nu candideze şi Lupescu. Va fi fie Ionuţ, fie Florin, nu unul împotriva celuilalt, ci ar face echipă. La fel în cazul în care participă Gică Popescu, Chivu să intre în echipa lor"

  • Cristi Balaj

"El ar trebui să fie preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor după ce va termina cariera de arbitru. E onest, deştept şi cred că cei care vor conduce FRF se vor gîndi la el pentru acest post, o să vedeţi dacă am sau nu dreptate"

  • Răzvan Burleanu

"Nu ştiu dacă va mai candida. Dacă mă iau după ce a spus tatăl lui anul trecut şi anume că şefia FRF e doar un pas trecător fiindcă el e politician şi ţinta lui e să devină preşedintele României, atunci cred că funcţia de preşedinte la FRF nu mai e atractivă pentru el. Să fim serioşi, el a venit aici pe o filieră, pe o platformă, cu o susţinere anume. Nu vedeţi că în dreapta îl are mereu pe Dâncu, în stînga pe Dragnea şi în spate pe George Maior? Văd foarte mulţi politicieni şi servicii în grupul federaţiei. Ce servicii? Servicii mai cu grade, servicii mai fără grade, ce ne mai ascundem? Se vede cu ochiul liber!"

  • Mircea Sandu

"Nu voi mai candida niciodată. În echipa Popescu-Hagi aş accepta numai o funcţie onorifică, adică nu înseamnă că eu trebuie să bat la uşa cuiva, ci acel cineva să bată la uşa mea, să-mi ceară un sfat, o idee, să dau o mînă de ajutor la o strategie anume"

Mircea Sandu..

... a făcut o dezvăluire

"Am văzut în trecut, cît timp am fost preşedinte la FRF, meciuri care mi s-au părut... Rocar - Petrolul 2-1 e unul dintre ele, mi s-a părut că a fost blat, l-am supus atenţiei comisiilor, mai mult nu puteam să fac. Tu ca FRF n-ai probe, nu e ca acum, cînd există probe, oameni condamnaţi, e altceva. Nu am dat meci pierdut şi lui Dinamo şi Ceahlăul pentru acel meci? Degeaba dacă n-ai probe!"

... şi-a asumat o greşeală

"Îmi însuşesc critica lui Andone, care a spus că la naţională au fost doar antrenori stelişti. Poate am făcut o greşeală că nu i-am luat în seamă mai mult pe unii ca Rednic, Andone"

... a făcut o propunere surprinzătoare

"Ar trebui să mergem la Euro 2016 nu cu Iordănescu, ci cu antrenorul care va fi pe bancă şi la următoarele preliminarii, cele pentru Mondialul din 2018. Ar fi un mare avantaj pentru naţională. Eu cred că Puiu ar accepta să facă pasul înapoi şi să rămînă ceea ce l-am adus eu în 2013, director tehnic"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
934074029988973
Munteanu George  •  08 Octombrie 2015, 22:49

Cred ca a uitat de MM Stoica...e din aceeasi barca,sau poate un Becali doi cine stie ...nici un Copos nu ar strica....Eu propun sa ne revenim la cap...nu asa se schimba lucrurile in bine cel putin nu cu lucruri deja murdare..in rest !!! Ne cam meritam soarta!

fane_gazon
fane_gazon  •  08 Octombrie 2015, 15:36

Numai o loaza penala ar putea concepe un presedinte de federatie penal. Refuz sa cred ca tara asta a ajuns CHIAR atat de rau incat sa se ajunga la asa ceva.

4patraulea
4patraulea  •  08 Octombrie 2015, 15:30

popescu, ***, nu va candida cate zile o trai pentru sefia frf, despre hagi ce sa zici, daca spune o propozitie, zici ca a aranjat cineva cuvintele cu mana...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează