FOTBAL  »  Superliga  »  BLATURI

Popescu recunoaște că i s-a cerut să facă blaturi! Și nu doar în țară: "În România, luam bani și de la Steaua, şi de la Dinamo"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 18:31

Gică Popescu a dezvăluit că de-a lungul carierei a primit propuneri de a face blaturi, atât din România, cât şi din străinătate, şi că primea bonusuri de la cluburile rivale înainte de 1989.

"Eu am fost mereu corect şi nu m-am implicat în blaturi. Înainte de '89 se mai făceau anumite propuneri. Eu mereu am jucat pe prime. Când jucam contra lui Dinamo, dădea Steaua bani, iar când jucam contra Stelei, dădea Dinamo bani. Luam prime din ambele părţi.

Am primit propuneri să fac blaturi şi să truchez meciuri. Am refuzat de fiecare dată. Au fost propuneri şi în ţară şi în străinătate, dar am refuzat", a spus Popescu la DigiSport.

  • De-a lungul carierei, Popescu, 48 de ani, a jucat la U Craiova, Steaua, PSV, Tottenham, Barcelona, Galatasaray, Lecce, Dinamo şi Hanovra.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
para.para
para.para  •  28 Septembrie 2016, 10:12

Atat de corect era incat lua prime si de la Dinamo si de la 5teaua ca sa joace corect. Chestiile astea nu le puteam citi decat aici, in cel mai corect tabloid de sport.

spion_kop
spion_kop  •  28 Septembrie 2016, 09:43

il facurati si p-asta fcsbist ?!

1679336805663461
Doru ForzaStiinta  •  28 Septembrie 2016, 07:05

Gica,cea mai mare vina a ta este ca ai semnat cu dinamo...de atunci nu mai exiști,pur si simplu nu mai contează ce ai făcut sau nu,tu nu mai exiști...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează