FOTBAL  »  Superliga  »  

Popete suspendat, reintră Stîngă

Articol de - Publicat miercuri, 02 aprilie 2008 00:00

Pe lista indisponibililor grupării din Tîrgu Jiu mai sînt Liviu Mihai, Mîndrean, Anilton, accidentaţi, şi Alex Păcurar, a cărui prezenţă neste incertă din cauza unor probleme musculare.

Pentru meciul de duminică, antrenorul Eugen Neagoe nu va putea conta pe serviciile fundaşului Florin Popete. Acesta este suspendat în urma cumului de cartonaşe galbene, aşa că îşi va ispăşi etapa de suspendare în runda de duminică.

În echipa de start a pandurilor va reintra Florin Stîngă, jucător care şi-a efectuat etapa de suspendare în meciul cu Poli Iaşi.

Şi antrenorul Ioan Andone are doi absenţi. Tehnicianul nu va putea conta pe doi jucători suspendaţi: Fabbiani şi Culio. Oficialii CFR-ului sînt foarte supăraţi de atitudinea lui Fabbiani, atacantul care deja a acumulat nouă cartonaşe galbene. „E deranjant faptul că un atacant a luat atîtea cartonaşe galbene şi va sta de acum la fiecare avertisment primit. E supărător că le-a luat pe toate pentru proteste, nu pentru faulturi”, este de părere conducerea CFR-ului.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează