FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Portugalia după “Pitbull”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iunie 2008 00:00

Recomandat de lusitani drept un jucător second hand la venirea în România, Tony se află acum în atenţia granzilor FC Porto şi Benfica.

Tony Da Silva, fundaşul dreap­ta al campioanei, se află în atenţia cluburilor simbol ale Portugaliei: Benfica Li­sa­bona şi FC Porto. Presa lusitană a scris zilele trecute că jucătorul pre­fe­rat al suporterilor lui CFR e pe lista lui Quique Flores pentru în­tă­ri­rea flancului drept al “vulturilor”. Abia instalat la Benfica, Flores îl are ca primă opţiune pe in­ter­na­ţi­onalul Miguel, cu care a lucrat şi la Valencia, însă fotbalistul ar prefera un transfer în Anglia. Şi Porto caută un înlocuitor pentru Bo­sing­wa, transferat recent la Chelsea.  Pe listă apar numele lui Tony, dar şi al rapidistului Săpunaru.

Tony a mărturisit că ştie de interesul lusitanilor. “Au fost contacte cu impresarul meu. S-au interesat de situaţia mea. Am primit telefoane de la ziariştii portughezi. Ce să spun? E o onoare să fii curtat de astfel de cluburi. E visul oricărui fotbalist portughez să joace pentru Porto sau pentru Benfica. Pentru mine e şi o confirmare că am muncit bine în sezonul trecut. Însă acum sînt cu CFR în cantonament şi mă gîndesc numai la ce ne aşteaptă în sezonul viitor. Lupta va fi mult mai dură şi vreau să fiu sută la sută conectat la munca pe care o facem aici”, a declarat jucătorul de 27 de ani.

Sedus de Pereira
Fundaşul portughez s-a arătat încîntat de calităţile urugua­ya­nului Alvaro Pereira (foto).

“E un jucător cu un picior stîng foarte bun. Cei de la echipă glumesc spunînd că Pereira e Tony, dar pe banda stîngă. Sper să se adapteze foarte uşor şi să ne ajute în urmă­torul sezon. S-a văzut după primele antrenamente că e un fotbalist de calitate”, a declarat Tony.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  28 Iunie 2008, 09:52

De ce ? ca sa faca tusa? mai bine ramai la CFR

 •  28 Iunie 2008, 07:58

dute Tony la Porto!!!!!...mai bine pentru tine!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează