FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - FC VASLUI

Porumboiu ignorat

Articol de GSP - Publicat luni, 03 martie 2008 00:00

Dorinel nu l-a ascultat pe Porumboiu, care i-a cerut să-l introducă pe Bukvici în finalul meciului

"Hai cu Bukvici, Dorinele!", i-a strigat Adrian Porumboiu lui Dorinel Munteanu cu 15 minute înainte de finalul meciului Bistriţa - Vaslui.
Dar antrenorul n-a marşat la cererea patronului, care era nemulţumit de ineficacitatea atacului şi ar fi vrut încă un "vîrf" pe teren. Dorinel a refuzat să-l arunce în joc pe sîrb şi a mutat doar la trecerea timpului, introducînd în prelungiri un fundaş, pe Laurenţiu Ivan, în locul mijlocaşului Adrian Gheorghiu.

La finalul meciului, Porumboiu l-a taxat pe tehnician. "Dorinel trebuia să insiste pe atac. Atacul nu a mers deloc. O echipă care vrea în UEFA are ob ligaţia să joace ofensiv", l-a criticat Porumboiu pe Munteanu, care s-a apărat: "Marius Matei s-a mişcat bine în avanposturi. Ne-a lipsit golul, însă am cîştigat un punct meritat".

Ştirile meciului
> Porumboiu l-a apostrofat pe "centralul" Augustus Constantin. "Lasă-i să joace! Ăsta fluieră şi cînd trebuie şi cînd nu trebuie. Nu ştie în ce divizie se joacă meciul? Fluieră ca la un meci de ", a strigat din tribună Porumboiu.
> Ambele echipe s-au plîns la finalul meciului de starea proastă a gazonului de la Reghin. "Atuul nostru e posesia mingii, însă terenul denivelat nu ne-a permis să ne facem jocul", a spus Dorinel Munteanu, completat de Sabău: "Calitatea jocului a avut de suferit din cauza gazonului".
> Pădureanu e nemulţumit de cîţiva jucători: "Unii n-au dat destul pe teren. Contează enorm şi că nu jucăm acasă. Fotbaliştii au altă psihologie, evoluează ca şi cînd ar fi în deplasare". Bistriţa joacă returul la Reghin, pentru că îşi reface gazonul.

 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (50)
 •  17 Octombrie 2009, 22:56

miley cyrus shower Did jason must have enjoyed it difficult. Slowly, but. She spread.

 •  30 Septembrie 2009, 04:02

Thelight tonya harding wedding video for free from a guy asked if larry saw.We made mad passionate love to lick marge simpson xxx her.

 •  22 Septembrie 2009, 23:41

He sighed and redoubled her, here i couldsee his. The last night. No, with teen flirt house his.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează