FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

VIDEO EXCLUSIV » Poveste INEDITĂ despre George Copos: „Nu știu cum calcula el primele, dar așa ieșea” + în ce îi îndemna pe jucători să investească

Cu George Copos patron Rapid a obținut ultimele mari performanțe din istoria clubului
Cu George Copos patron Rapid a obținut ultimele mari performanțe din istoria clubului

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2021 15:13 / Actualizat marti, 02 martie 2021 17:58

Robert Ilyeș își aduce aminte cu bucurie despre perioada Rapid, deși a plecat din Giulești nu tocmai împăcat. E amuzat când vorbește despre relația cu George Copos, patronul de atunci al clubului, despre cum plătea primele la „virgulă” și cum îi învăța pe jucători să investească în aur. 

- Momentul când Rapid a ajuns în Liga a 4-a cum a fost? 
- O umilință! Pentru istorie, club, tradiție, oameni și tot ce înseamnă Rapid a fost o umilință. N-am crezut că acest brand poate ajunge atât de jos. Din păcate, oamenii erau nemulțumiți de domnul Copos. Dar iată că fără el Rapidul s-a prăbușit.

- Apropo, vreo poveste cu domnul Copos? 
- Ținea mult la jucători. Nu știu cum socotea el mereu primele de joc. Ne plătea în dolari. Mereau ieșea la virgulă: 333 de dolari și 33 de cenți. Ne dădea la virgulă. Nu ridica, nu rotunjea niciodată. În schimb, venea mereu și ne dădea sfaturi, ne învăța să cumpărăm aur. Avea grijă de noi, să nu pierdem banii. Știa ce poți face cu banii! Nu prea am urmat sfaturile. Bine, nici contractele nu erau ca acum.

- Acolo ai avut cel mai mare salariu? 
- Nu, de asta am și plecat. M-a durut! După ce am bătut Stuttgart și ne-am calificat mi se oferise o prelungire cu un salariu mult mai mic decât ceea ce luau nou-veniții, jucători care nu făcuseră nimic pentru Rapid. Am fost dezamăgit! Timpul a trecut și inima mi-a rămas acolo!

Citește și alte știri din interviul cu Robert Ilyeș:

Robert Ilyeş a explicat investițiile uriașe ale guvernului Ungariei în sport: „Viktor Orban a spus: «Construim stadioane pentru ca tinerii să facă sport și atunci nu vom avea nevoie de atâtea spitale»”

Robert Ilyes, antrenor-jucător la 47 de ani: „Ne doare când auzim scandări xenofobe! Trăim în România, muncim și plătim impozite aici!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează