FOTBAL  »  Superliga  »  POVESTE

I-a sunat telefonul la ora zece seara: „Nu pot să dau nume, că nu e frumos” » Povestea cu Gigi Becali despre care nimeni nu știa: „Bagă-i lu' ăla o sută de milioane. Noroc că aveam inima tare”

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 12:28 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 14:34

Jurnalistul Cătălin Oprișan a povestit la podcast-ul „Acasă La Măruță” o întâmplare inedită care l-a avut în prim-plan pe patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Totul după ce jurnalistul i-a cerut ajutor latifundiarului pentru a ajuta două fetițe rămase fără părinți și care erau crescute de bunic.

„Am primit 100 de milioane! Sună telefonul, seara. 0722.900.xxx. Nu pot să dau nume, că nu e frumos. «Bună seara, vă sun din partea lu' patronu'». Eram vineri seara, la mine în cartier, într-un magazin. Zice: «Să-mi dați contul să vă bag suta de milioane!»”, a povestit Oprișan la podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Apoi a continuat: „Noroc că aveam inima tare. «Ce să fac?». «A zis patronul, bagă-i lu' ăla o sută de milioane». «Unu la mână, e zece seara, doi la mână, ce bani?». «Nu știu, domne. Mi-a zis să vă bag o sută de milioane». «Stați să se facă luni să vorbim»”.

„Trăiau cu bunicul pe lângă Fundulea într-un container”

Gazda matinalului de la Kiss FM, Cătălin Oprișan, a dezvăluit povestea. 

„Care fusese treaba? Două fetițe, una de zece și una șase ani. Aia mare olimpică. Mamă, tată n-aveau. Murise mama, tatăl le-a părăsit. Trăiau cu bunicul pe lângă Fundulea, într-un container, pe lângă un lan de nu știu ce... Zero condiții”, a spus acesta.

„Sandra Stoicescu (n.r. jurnalist Antena 1) mă sunase dacă putem face ceva și eu îl sunasem pe Virgil (n.r. vărul lui Gigi Becali, poreclit „Cancelarul”). În patru ore m-a întrebat ăla unde bagă banii. A trimis betonieră și le-a făcut casă în mijlocul câmpului. Două camere și le-a mai băgat în cont nu știu cât”, a mai povestit Oprișan.

Vorbisem vineri la cinci... Mai departe nu e treaba mea să comentez că umblă cu un fes, cu o cruce croșetată. Fiecare avem o nebunie!
Cătălin Oprișan, jurnalist

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

Gigi Becali: „Stați să termin de construit biserica, în 2-3 ani, și o să vedeți cum bat Barcelona, City, Real Madrid, Chelsea”

Citește și:

Cine arbitrează Universitatea Craiova - FCSB » A provocat scandal imens cu deciziile sale la un meci al roș-albaștrilor din acest sezon
Craiova - FCSB
Cine arbitrează Universitatea Craiova - FCSB » A provocat scandal imens cu deciziile sale la un meci al roș-albaștrilor din acest sezon
Ce a făcut Adrian Șut când s-a întâlnit prima oară față în față cu Gigi Becali: „Nici nu puteam să vorbesc. Era ciudat, mi-era rușine, tot nu-mi venea să cred”
FCSB
Ce a făcut Adrian Șut când s-a întâlnit prima oară față în față cu Gigi Becali: „Nici nu puteam să vorbesc. Era ciudat, mi-era rușine, tot nu-mi venea să cred”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
VardyParty
VardyParty  •  27 Ianuarie 2024, 00:42
Postat de danglumetu pe 26 Ianuarie 2024, 07:19

imi vine sa rid! nu merita dar il consumi! jur ca n-am ''infiat'' ciocoiul! te salut cu drag!

Bodyguarzii lui Ion Țiriac au intrat în rol de agenți de circulație Fostul câștigător de la Roland Garros, în proba de dublu, se teme pentru siguranța sa și este însoțit aproape mereu de câțiva bodyguarzi, care încearcă să prevină eventuale incidente. Însă aceștia fac și mai mult decât atât. Recent, gărzile de corp ale lui Ion Țiriac au fost surprinse în timp ce opreau traficul pentru ca omul de afaceri să-și scoată mașina din parcare. Într-o filmare făcută de evz se poate observa cum una dintre gărzile de corp, care conduce mașina de însoțire, scoate pe geam un baston reflectorizat utilizat în special de agenții de la Poliția Rutieră. Bodyguardul încearcă să-i facă loc în trafic șefului său și unul dintre șoferii se vede nevoit să frâneze brusc pentru a evita o coliziune cu mașina lui Ion Țiriac. Gestul făcut de bodyguardul lui Ion Țiriac este ilegal. Articolul 89 din Codul Rutier indică cine poate dirija traficul: ”(1) Oprirea participanţilor la trafic este obligatorie şi la semnalele date de: a) poliţiştii de frontieră; b) îndrumătorii de circulaţie ai Ministerului Apărării;

VardyParty
VardyParty  •  26 Ianuarie 2024, 16:56
Postat de danglumetu pe 26 Ianuarie 2024, 07:19

imi vine sa rid! nu merita dar il consumi! jur ca n-am ''infiat'' ciocoiul! te salut cu drag!

Bine asa, respect Nea Glumețule! Sănătate.

VardyParty
VardyParty  •  26 Ianuarie 2024, 16:54
Postat de 1ianuarie pe 26 Ianuarie 2024, 00:11

Nu te băga în seamă cu mine bă neica-nimeni, nu vezi că faci umbră toată ziua pe-aici? Ia-ți un câine, o pisică să nu mai fi singur, și când vrei să vezi galeria Rapidului ești liber. Se pare că la alții e ca la operetă nu-i așa, se vine în frac și aruncă Mimi cu bezele!

Îhî.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează