FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Poziție fermă în războiul cu Gigi Becali: "Steaua nu mai există, actuala echipă nu e adevărata Steaua, cineva s-o scoată din Liga 1!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 18:49

Căpitanul Stelei '86, Tudorel Stoica, este în continuare de părere că actuala echipă deținută de Gigi Becali nu este adevărata Steaua. 

"Am văzut că Steaua a dispărut din prima ligă. Este o echipă numită FCSB, pe care noi nu o recunoaștem.

Clubul lui Gigi Becali a prezentat la LPF niște acte false. Acum nu mai este Steaua în prima ligă, este o echipă în locul vechii Steaua, adevăratei Steaua.

Cea mai importantă și cea mai iubită echipă din Liga 1 este Steaua, dar Steaua nu mai există. S-o scoată din Liga 1, pentru că nu mai e adevărata Steaua", a spus Tudorel Stoica, la TV Digi Sport.

"După ce generalii au plecat, s-a terminat totul.
Nu m-a anunțat nimeni că nu mai sunt implicat în AFC Steaua. Eu eram fericit că am putut să particip la crearea unei societăți. Nu am știut, nu m-a anunțat nimeni că trebuie plătită o taxă"
Tudorel Stoica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
1746705222250547
Vladi Vladimir  •  19 Ianuarie 2017, 11:41

cine s-o scoata din Liga 1 ? Justin Stefan care a fost angajat la FCSB pana in 2014 ? Cine s-o scoata? Gino Iorgulescu care mananca de la aceeasi masa cu Becali (adica PSD)?

1157593904266198
Bulete Cristi  •  19 Ianuarie 2017, 02:53

Tudorele,om de nimic ce esti si tu ca si Piti Barbugiul,daca Becali il primea pe fitu la Steaua acum cativa ani cand a fost alungat de Anderlecht pt ca era dezordonat si viata lui extrasportiva lasa de.dorit,acum ilpupai in cur.dar cum becali a vazut ce fel de om este fitu si l a refuzat,vi si dai in becali..oameni de nimik asta sunteti..

florar
florar  •  19 Ianuarie 2017, 00:55

Asta mai vorbeste si o si face gresit...Auzi ,era bucuros ca a ajutat la infiintarea unei noi societati...Nu- si da seama ca el se uraste singur pentru ca a fost printre cei care l- au ajutat pe Becali sa preia Steaua...Ce as ride sa fie si anchetat pentru asta!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează