FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

«Prea bun» pentru România! Nemec a uimit pe toată lumea la vizita medicală: nu a salutat pe nimeni și a râs de România pe Instagram: "Mereu are atitudinea asta"

Nemec a încercat să-și mascheze cât mai mult fața cu gluga pentru a nu putea fi filmat de camerele TV // FOTO: Victor Vrînceanu
Nemec a încercat să-și mascheze cât mai mult fața cu gluga pentru a nu putea fi filmat de camerele TV // FOTO: Victor Vrînceanu

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 10:17

Adam Nemec a șocat la vizita medicală a dinamoviștilor de la INMS prin atitudinea arogantă care a culminat cu o postare sarcastică pe Instagram.

Dinamoviștii și-au dat întâlnire miercuri dimineață, la ora 8:00, la INMS, pentru a efectua vizita medicală. Cei mai mulți au ajuns în în decursul a 30 de minute de la ora stabilită. Excepție au făcut Romera și Nemec, care au sosit în jurul orei 10:00!

Dacă fundașul spaniol a salutat pe toată lumea și le-a urat "La mulți ani!" ziariștilor, Adam a trecut razant, nu i-a salutat nici pe colegii săi de echipă și nici pe oamenii din staff-ul lui Dinamo!

"Mereu are atitudinea asta superioară față de noi, e foarte încrezut, se consideră superior tuturor. A mai văzut Dinamo fotbaliști buni, dar niciunul nu s-a comportat așa", a comentat un oficial al clubului. Și jucătorii au făcut haz de necaz: "Proștii vin la 8:00, vedetele când vor!". 

11.000 €pe lună câștigă Nemec, cel mai mare salariu la Dinamo

3 goluri
și 3 assist-uri în 20 de meciuri a reușit Nemec, în acest sezon de L1

Râde de România

Adam a stat cu telefonul în timpul testelor fizice și a postat pe profilul de Instagram un test psihologic (foto), fiind șocat de testările medicale din România.

Atacantul slovac de 32 de ani a postat și mesajul: "Vizită medicală în România. Pe bune? Pe bune". Vârful a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo și poate negocia în acest moment cu orice club dorește.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
2223912011169096
Bogdan Grigoras  •  12 Ianuarie 2018, 16:57

Nustiu dacă e adevărat ce zic ăstia aici pe site-ul ăsta dara dacă e așa antrenorul lui dinamo Vasile Miriuta trebuie sa ia atitudine și sa îl lase acasă eventual excluderea din lot , nu face bn echipei asemenea jucătorii. Lam cunoscut personal pe Adam este un om fff ok

blocatu
blocatu  •  12 Ianuarie 2018, 08:28

arogant, arogant, dar nu prea il duce capul! pe bune! pe bune! pai ala nu e test psihologic , mai Plavane, ala e un test care il fac si copiii de gradinita ca sa le testeze reactiile, precizie,gradul de rabdare! la cat il duce mintea de Barzoiu` asta lipsit de talent, pe bune ca merita sa plece la mai bine pe undeva pe afara si sa ne lase!

1025138504184136
Constantin Valentin  •  11 Ianuarie 2018, 19:24

Atitudinea acestui individ slovac scoate in evidenta frustrari mari, iar ca fotbalist, hai sa fim seriosi, este un malai mare extrem de rudimentar !

Vezi toate comentariile (27)
Comentează