FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Prea scump?

Articol de GSP - Publicat luni, 26 mai 2008 00:00

Cosmin Contra vrea 1,1 milioane de euro pentru două sezoane petrecute în tricoul lui Poli Timişoara.

Cosmin Contra (32 de ani) ezită să se întoarcă la Poli Timişoara. “Voi da un răspuns după EURO. Am oferte din străinătate şi din ţară. Îmi doresc enorm să mă întorc, dar acum şansele sînt de 50-50 să revin la Poli. Nu vreau să dau speranţe de­şarte suporterilor”, a spus Contra.

De ce nu oferă “Guriţă” un răs­puns ferm lui Iancu? Fundaşul îşi pu­ne speranţele într-un parcurs bun cu echipa naţionala la Euro, pen­tru a obţine un ultim contract în stră­inătate, avînd deja pe masă o ofertă avantajoasă din Bundes liga.

În plus, auzind de întîrzierile plăţilor către jucători în acest retur, Contra a vrut să se asigure că nu va păţi la fel şi a solicitat o primă de instalare de 500.000 de euro şi un salariu stagional de 300.000 de euro! Pretenţiile financiare ale in­ternaţionalului român l-au des­cum­pănit pe patronul Marian Iancu, care îşi pune speranţe că fun­daşul va mai renunţa la bani. “Avînd în vedere relaţia pe care o avem cu Cosmin sînt sigur că pînă la urmă ne vom înţelege. Aşa cum am mai spus, are anumite probleme personale pe care trebuie să le rezolve şi nu ne dorim să forţăm”, a spus diplomat Iancu.

Vrea un complex sportiv

Contra se pregăteşte să cons­tru­iască o bază sportivă de lux în Timişoara. Suma mare pe care fotbalistul e dispus să o inves­teas­că, aproximativ 10 de milioane de dolari, nu îi permite să stea departe de Timişoara în următorii 3 ani. “Guriţă” aşteaptă însă ajutor şi din partea autorităţilor, avînd promisiunea lui Constantin Ostaficiuc că, dacă va cîştiga alegerile pentru CJT, va fi sprijinit. Acesta poate fi şi unul din motivele pentru care Marian Iancu nu îşi face griji, chiar dacă jucătorul ar putea impresiona la Euro.

“Contra e pilonul principal, el ne va da stabilitate. Va fi liderul nostru în cupele europene. Are, totuşi, extraordinar de multe oferte, mai ales după sezonul de la Getafe”
MARIAN IANCU patron Poli Timişoara

Cabral pe listă?

Cotidianul portughez “O Jogo” a scris în ediţia de ieri că fundaşul Estrelei Amadora, Hector Cabral (24 de ani), are mai multe oferte din prima ligă din România. Prin­tre variantele pe care le are lusi­ta­nul se află şi Poli Timişoara, alături de FC Vaslui, CFR şi Rapid. “Helder a făcut un sezon foarte bun, e adevărat că, alături de Tia­go Gomes şi Rui Duarte ar pu­tea pleca, dar pe adresa clubului nu a venit nici o ofertă scrisă, existînd doar discuţii”, a declarat preşedintele clubului, Antonio Oliveira, pentru ziarul portughez.

Gigel dorit la Urziceni!

Timişoara a refuzat o ofertă de 1,1 milioane de euro pentru gol­ge­terul Gigel Bucur de la Unirea Ur­z­iceni! Pe lîngă cîteva oferte din străinătate, Bucur e dorit cu insistenţă de fostul său antrenor de la Sportul Studenţesc, Dan Petrescu. Marian Iancu a refuzat însă oferta, Bucur fiind netrans­fe­rabil. “Gigel nu va pleca de la Timişoara acum. Abia am prelungit contractul cu el”, a declarat boss-ul bănăţenilor.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
 •  26 Mai 2008, 09:08

haha eram sigur ca nu va venii :)) cum sa faca urziceniu oferta pt bucur=))) bucur costa cat toata echipa lor la un loc:)

 •  26 Mai 2008, 08:35

contra ne vedem peste 10 ani,atunci cand amandoi o sa ne sprijinim in bastoane...

 •  26 Mai 2008, 07:12

rusine Gurita !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează