FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Prea târziu? Steliștii recunosc greșeala înaintea meciului cu CFR: "E o problemă. N-au ieșit socotelile"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2017 11:03

Roș-albaștrii intră în play-off cu un singur fundaș central de meserie, Gabi Tamaș (33 de ani). Chiar dacă în centrul apărării mai sunt folosiți Wilfried Moke și Mihai Bălașa, Helmuth Duckadam recunoaște că Steaua se confruntă cu mari probleme în apărare.

"Din păcate, probabil n-au ieșit socotelile când i s-a dat drumul lui Toșca. Aste e! Va trebui să ne descurcăm cu ce avem la dispoziție, adică cu Moke și cu Bălașa, lângă Tamaș.

Este o problemă, pentru că s-au schimbat de foarte multe ori fundașii centrali, nu sunt deloc omogeni, dar trebuie să ne descurcăm cu ce avem", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

"Cred că ne vom descurca, pentru că o echipă mare nu depinde doar de fundașii centrali. Dacă vom aborda altfel meciurile, de la mijloc în sus, pentru că avem jucători de valoare, dar care nu sunt încă la forma pe care o vrem noi, atunci va fi bine. Oricum, sunt convins că de duminică, de la meciul cu CFR Cluj, vom arăta mult mai bine" Helmuth Duckadam

A greșit Steaua că i-a dat drumul lui Toșca în iarnă?

DA
NU
Sunt dinamovist. Nu mă pronunț :)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
bazileon
bazileon  •  11 Martie 2017, 02:11

Nu v-au iesit socotelile , dat v-a iesit socoteala: mica, zbarcita si stramba. Poa sa viw

capca1
capca1  •  10 Martie 2017, 13:35

Sanchi, Toșca era gaură în centrul apărării. Dacă a făcut ceva bun Reghe este că l-a readus pe Tamaș! Este vina ciobanului că nu se cumpără decât jucători pe care-i știe el. Iar el nu știe decât să respire!

sooos1ck
sooos1ck  •  10 Martie 2017, 13:30
Postat de jack_the_stripper pe 10 Martie 2017, 13:30

Prezenta ta permanenta e generata de lipsa de pudoare, de bun simt.

Nu-l baga in seama, faptul ca e mereu acid si nervos la adresa Steelei, e dovada ca omul traieste cu o mare durere in suflet, lasa-l sa se consume, poate crapa inainte de termen :)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează