FOTBAL  »  Superliga  »  CRIZĂ

Anunț jenant pentru pretențiile lui Dinamo făcut de președintele clubului: "Lucrurile sunt clare"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 17:22

Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a anunțat în această seară că a doua cea mai titrată echipă din România nu are buget de achiziții în această iarnă! 

Practic, Dinamo va încerca să transfere doar jucători liberi de contract. Ronaldo Deaconu, Antun Palici și Dan Nistor sunt fotbaliștii despre care oficialul dinamovist a confirmat că echipa lui este interesată. 

"Lucrurile sunt clare și aici. Acest club trebuie să aibă o stabilitate financiară. În această iarnă bugetul de transferuri este 0! Nu avem niciun buget de transfer. E problema lor, a jucătorilor pe care-i vrem, dacă doresc sau nu să avem dialog. 

Să găsim o soluție bună pentru ambele cluburi, pentru a-i lua. Dacă nu se rezolvă cu Deaconu, Palici, Nistor, mergem înainte, avem și alții!", a zis Alexandru David pentru TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
1779502482283942
Emil Nae  •  05 Ianuarie 2018, 12:21

cel mai bun lucru care poate sa-l faca negoita este sa desfiinteze echipa, sa ridice miinile sus si sa spuna nu mai pot. Asta-i cel mai corect lucru si pentru el si pentru club.Nu mai poate mergea bataia asta de joc la un club cu numele de dinamo care a reprezentat ceva, FALIMENT, DESFIINTARE, RETRAGERE CUM VREA EL NUMAI SA SE TERMINE CU umilinta. dECIT SA AJUNGA O OARECARE CARE SA NAVICHEZE INTRE RETOROGRADARE SI SALVARE MAI BINE LIPSA. cei ca mine ramin cu o amintire placuta ca A FOST ODATA o echipa care ii avea pe datcu si pircalab, pe dumitrache, lucescu dinu, nunwailer, lupu, lupescu, mateiut, sabau claudiu niculescu danciulescu etc etc. De ce sa ajunga bataia de joca unor echipe satesti de cartier, sau de orasele fara nici-o traditie fotbalistica. mai bine LIPSA. Ca sa ajungi sa le spui jucatorilor daca vrei sa vii la noi rezova-ti problemele cine credeti ca o sa mai vina? vreun jucator valoros. Ei as. Vor veni doar jucatori care chiar nu mai au nici-o problema ca nu ii mai cauta ABSOLUT NIMENI. Si cu astia sa apere prestigiul unui club ca DINAMO. Nu se va putea decit umilinte si retrogadari si decit asa ceva mai bine LIPSA. NEGOITA FI BARBAT MACAR O DATA IN VIATA SI CERE RETRAGEREA, DESFIINTAREA. NU MAI PIERDE VREMEA CU O ALTA INSOLVENTA . Asta ESTE CEREREA UNUI OM CARE I-A VAZUT JUCIND pe toti cei insirati de mine aici.Am mers pe stadionul dinamo din 1965 pina in 2007 De atunci nu am mai calcat ca nu mai am pentru ce.

alinusdinamo
alinusdinamo  •  05 Ianuarie 2018, 11:19

sper ca le e rusine tuturor acelora care l-au sustinut pe negoita si care se bateau cu pumnii in piept ca negoita o sa investeasca si o sa faca si o sa dreaga.De 3-4 ani ma contrazic cu toti *** pe tema asta.Negoita este cel mai mare ghinion care i se putea intampla acestui club.*** ordinar,toate afacerile lui sunt necurate,este cel mai mare datornic la fisc din Romania,alaturi de frate-su.A venit cu gandul clar de a jefui dinamo si i-a reusit ,asta si datorita idiotilor de suporteri care l-au sustinut.Trebuia alungat din primul moment,era clara directia de la inceput,dar din pacate suporterii dinamovisti nu se deosebesc deloc de restul romanilor,i-au crezut minciunile cum a crezut si prostimea minciunile psd-ului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

davidblack
davidblack  •  05 Ianuarie 2018, 09:51

Hai cu play out ...am ajuns sa-mi doresc falimentul lui dinamo ....dinamo in era negoita este ca un bolnav de cancer ...care mai rau se chinuie sa traiasca

Vezi toate comentariile (38)
Comentează