FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Presa engleză anunță transferul lui Nicușor Stanciu! Ilie Dumitrescu are altă variantă! Pe ce sumă s-ar fi bătut palma » Indiciu: e cel mai scump din Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2016 11:32

Nicușor Stanciu ar putea să nu se mai întoarcă la București cu Steaua, ci să râmână în Anglia pentru a semna contractul cu Southampton imediat după meciul cu City.

Presa engleză îl dă ca și transferat pe Stanciu la Southampton, chiar dacă Ilie Dumitrescu știe că oferta pentru mijlocașul central al Stelei este "de la o forță din Premier League". 

Readsouthampton.com şi hitc.com scriu că sunt şanse mari ca mâine această mutare să se oficializeze. 

Suma vehiculată de englezi este de 7 milioane de lire sterline. Saintsmarching.com anunță că părțile s-au înțeles deja asupra sumei de 9 milioane de lire (10.5 milioane de euro).

Stanciu ar deveni astfel cel mai scump transfer din istoria Ligii 1, cu un milion peste Vlad Chiricheș, care a plecat la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro.

Ilie Dumitrescu: Nu e Southampton

 Ilie Dumitrescu știe despre plecarea lui Nicușor Stanciu în Anglia, însă anunță că nu este vorba despre Southampton, ci despre un alt club. 

”Nu este vorba despre niciun fond de investiții, este vorba despre un club din Anglia. Nu vă pot da detalii mai multe. Însă pot spune că nu este vorba despre Southampton și că este un club puternic din Premier League. Nici Tottenham nu este”, a spus Dumitrescu.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (51)
andrei.33
andrei.33  •  25 August 2016, 15:49

fcsb e arhicunoscuta pt infrangerile pe linie si recordul negativ din CL care va fi mai greu de batut decat recordul lui Bolt la 100m plat.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  25 August 2016, 14:18
Postat de sooos1ck pe 24 August 2016, 14:24

Intr-adevar, face vreo 3-4 milioane, dar asta e Steaua, una e sa cumperi de la Astra/Dinamo/Pandurii - echipe semi-necunoscute si alta e sa cumperi de la o echipa arhicunoscuta si cu notorietate in Europa!

Da, mai, dar n-are FCD in ADN, asa ca n-are sanse...

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  24 August 2016, 20:23
Postat de Iliescu Liviu pe 24 August 2016, 18:32

Dan Petrescu?

TOTUSI VORBIM DE CHELSEA CARE LA VREMEA RESPECTIVA ERA UN CLUB MEDIOCRU DE CE NU L-AU LUAT GRANZI DACA ERA ASA BUN??? CAT DESPRE NO NAME nicusor SE VA INOARCE CU COADA INTRE PICIOARE IMPRUMUTAT PE LA fcsb S-AU IN LIGIILE INFERIOARE DIN ANGLIA IN MECIUL CU CITY SI CU DINAMO A FOST O UMBRA PE TEREN IEL ARE VALOARE CU BOTOSIANI SI ECHIPE CARE SE LUPTA LA RETROGRADARE.................DESPRE SUMA HAI SA FIM SERIOSI PAI ASTA NU FACE 1,5 MILIOANE SI EI VISEAZA LA 10,5 MIL. TREZITIVA ..............SI-AU LUAT TEAPA TOTTENHAM CU CHIRTICHES CREDETI CA AIA SUNT ASA PROSTI SA CUMPERE PE BANII AIA PETARDA CAMPIONATULUI.................

Vezi toate comentariile (51)
Comentează