FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Preşedintele de imagine al Stelei intră în afaceri cu echipament sportiv: "HD '86 - atitudine de învingător!"

Duckadam alături de copiii îmbrăcaţi în echipamentul sportiv care îi poartă numele  // Foto: Raed Krishan +3   FOTO
Duckadam alături de copiii îmbrăcaţi în echipamentul sportiv care îi poartă numele // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 17 ianuarie 2016 00:00

Helmuth Duckadam îşi va lansa oficial prima colecţie de echipament sportiv care îi va purta numele. "E o satisfacţie că la 30 de la ani de la meciul cu Barcelona lumea încă mă iubeşte".

7 mai 1986. Helmuth Duckadam a devenit "Eroul de la Sevilla" după ce le-a apărat patru lovituri de la 11 metri celor de la FC Barcelona şi-a adus la Bucureşti Cupa Campionilor Europeni. După aproape 30 de ani de la avel meci jucat pe stadionul "Ramon Sanchez Pizjuan", Duckadam a decis să-şi lanseze propria linie de echipament sportiv!

"Am un prieten foarte bun care face echipamente sportive şi m-a întrebat acum ceva vreme dacă vreau să scoatem o linie care să-mi poarte numele! Nu ştiu dacă am fost surprins, dar a fost o satisfacţie mare că la 30 de la ani de la meciul cu Barcelona lumea încă mă iubeşte! Am bătut palma pentru această colaborare şi am decis ca brandul «Duckadam, HD '86», pe care l-am înregistrat şi la OSIM, să poată fi folosit", spune preşedintele de imagine al campioanei.

Săptămîna viitoare va avea loc şi lansarea oficială a liniei de echipament sportiv, într-un eveniment la hipermarketul Carrefour Băneasa.

"După ce-am testat piaţa am decis că merită să lansăm această linie de echipament sportiv. Nu m-am gîndit niciodată la beneficiile financiare care vor veni de aici, ci doar că e un moment de satisfacţie imens! Preţul o să fie foarte bun pentru că ne-am gîndit să poată avea acces oricine la aceste produse. Cred că principalii beneficiari vor fi cei mici, copiii, pentru că sînt produse de calitate. O să avem mai multe modele de treninguri, tricouri de joc, dar şi tricouri care se pot purta oricînd. Gama o să se mărească o dată cu începerea sezonului de primăvară-vară, atunci cînd, dacă treaba mearge bine, ne vom extinde şi în alte magazine! Sper şi-mi doresc să fie primite bine de către public", mai spune Duckadam.

Keşeru ca Lewandowski

În urmă cu şase luni, fostul jucător al Stelei, Claudiu Keşeru, s-a alăturat celor de la VIP Pictures World, care creează produse personalizate cu poza sau cu semnătura jucătorului.

"Mi-a plăcut ce au făcut pentru Robert Lewandowski, am acceptat, iar ei m-au «păcălit» că mă descurc și ca manechin. Momentan nu îmi schimb profesia, vă asigur, dar colecția sper să vă placă", a scris atacantul pe contul său de Facebook.

Toate produsele cu Keşeru sînt disponibile online pe www.vip-pictures.com, acestea fiind inscripţionate cu iniţialele acestuia, CK, şi numărul 28.

Fanii din întreaga lume pot cumpăra de la tricouri (68 lei) la hanorace (159 lei), la carcase de telefon şi iPad-uri (60 lei), dar şi şepci cu iniţialele fotbalistului la 38 de lei.

Şi steliştii îşi vînd imaginea

Nu doar Duckadam şi Keşeru au decis să îşi vîndă imaginea. De curînd, alţi patru jucători ai Stelei au semnat contracte cu VIP Pictures World: Nicuşor Stanciu, Alex Chipciu, Fernando Varela şi Adi Popa s-au alăturat proiectului, iar produsele cu imaginea lor se vînd deja pe internet.

Cine vrea un body pentru nou-născuţi cu poza lui Chipciu trebuie să plătească 100 de lei, un tricou cu decarul campioanei, Nicuşor Stanciu, costă 82 de lei, un hanorac cu Fernando Varela este cel mai scump, 210 lei, iar un set de autocolante cu Adi Popa costă doar 17 lei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
oricare
oricare  •  17 Ianuarie 2016, 12:13

*** de la a cere 500 de euro renta viagera ajungi designer. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  17 Ianuarie 2016, 11:35
Postat de ortega pe 17 Ianuarie 2016, 11:32

Porkul de imagine lanseaz[ echipament sportiv pentru obezi ... Nu-i mai ajunge pomana ciobandantului ... Cine e at#t de prost să cumpere izmenele păcăliciului ăstuia ? Vreun fcsp-ist tâmpit - scuze pentru pleonasm ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  17 Ianuarie 2016, 11:33
Postat de sexilian pe 17 Ianuarie 2016, 11:31

sigur e un atarnat in afacere ca si in viata

respect pentru ce-ai facut,dispret pentru ce esti

Vezi toate comentariile (8)
Comentează