FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Presing

Articol de - Publicat sambata, 05 iulie 2008 00:00

Peseiro a mai cerut măcar un vîrf, iar giuleştenii au reluat tratativele cu Babacar Gueye, de la Metz, pe care l-au vrut şi în iarnă. Pe listă e şi Goitom, de la Murcia.

Rapid vrea să rezolve afacerea pe care a ratat-o în iarnă! Ba­bacar Gueye e dorit din nou în Grant, iar preţul lui e unul ac­cesibil. “Jucătorul meu poate pleca dacă românii achită 2,5 milioane de euro”, a precizat agentul fot­ba­lis­tu­lui senegalez pentru rapidisti.ro. Gueye are 22 de ani, e internaţional şi a fost unul dintre cei mai buni fot­balişti ai lui Metz, chiar dacă echi­pa sa a retrogradat.

Peseiro vrea neapărat cel puţin un atacant din cauza lipsei de so­luţii din ofensivă, unde îi are numai pe Boya şi pe Joao Paulo. Cel de-al doilea nu s-a antrenat deloc de cînd a venit în Elveţia din cauza problemelor musculare. În afara lui Babacar, Rapid mai negociază şi cu Filomeno, de la Asteras Tripolis, dar şi cu Henok Goitom (23 de ani), de la Murcia.

Vîrful african a mai fost dorit de giuleşteni şi în iarnă, înaintea re­tu­ru­lui, dar transferul a fost anulat din cauza opoziţiei lui Mircea Red­nic.

Actualul antrenor al lui Dinamo nu l-a dorit pe Babacar: “E bun, dar nu-l ştiu eu, nu l-am văzut jucînd şi nu-mi trebuie astfel de fotbalişti!”. “Puriul” l-a transferat pînă la urmă pe Joao Paulo, de la Leiria, după ce vizionase un meci în care portu­ghe­zul marcase de două ori.

22 de selecţii are Babacar la “naţionala” Senegalului.

Ei sînt viitorul

Rapidiştii au adus în Elveţia aproape jumătate din echipa a doua. Păun (fundaş central sau stînga şi închizător), Doru Bratu (fundaş stînga), Dobroiu şi Răduţă (ambii atacanţi) se antrenează alături de Maftei şi compania. Jose Peseiro se ocupă mult de ei, explicîndu-le pe îndelete exerciţiile.

Azi, cu Sion

Primul amical al giuleştenilor în Elveţia e astăzi, de la ora Ro­mâniei 19:00, contra lui FC Sion. Jocul se va disputa la Saviesse, 20 de kilometri distanţă de Anzere. Sion a terminat ultima ediţie a campionatului helvet pe poziţia a şaptea.

Pardo în cantonament

Spaniolul Urko Pardo (25 de ani) se va alătura azi lotului rapidist aflat în cantonament la Anzerre. Impresarul lui, aflat la Bucureşti, a pus la punct ieri toate amă­nun­tele referitoare la trecerea golakeeperului de la Iraklis Sa­lo­nic în Giuleşti. “Pardo e al nostru, ne-a costat 1,5 milioane. De sîm­bătă se antrenează cu Peseiro”, a confirmat Taher pentru rapidisti.ro. Pardo are dublă cetăţenie, spaniolă şi belgiană, şi este jucătorul Rapidului pentru următorii trei ani.

Coman, în Trivale?

Patronul nou-promovatei FC Ar­geş, Cornel Penescu, visează să-l readucă pe Dani Coman în Trivale: “ Am vorbit cu el, a zis că s-ar în­toarce aici dacă nu pleacă în străinătate. De îndată ce îşi dă acordul, începem negocierile cu giuleştenii. Îi dăm 300.000 de euro pe an şi sîntem dispuşi să plătim şi 700.000 de euro pe el, cît am înţeles că cere Rapidul, mai ales că noi deţinem 28 la sută din Coman”, a spus patronul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  05 Iulie 2008, 12:21

Henok Goitom si Babacar Gueye si ne-am rezolvat...FZR

 •  05 Iulie 2008, 08:19

Sa vina Babacar Gueye, dar neaparat sa vina Goitom!!! Este super jucator, va fi detasat cel mai bun atacant din liga I

 •  05 Iulie 2008, 05:12

Goitom e scula...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează