FOTBAL  »  Superliga  »  CFR-CLUJ

“Presiunea e pe Steaua”

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2008 00:00

Fundaşul dreapta Tony e convins că echipa sa poate cîştiga tot pînă la final.

- Tony, te aştepţi la o victorie facilă la Arad?
- Nu, dimpotrivă. E un meci di­fi­cil pentru noi, şi un prim pas pentru a realiza ceea ce ne-am propus: să cîş­tigăm tot pînă la final. Sîntem am­biţioşi şi vrem să luăm campio­na­tul. Primul obiectiv l-am atins, acela de a merge în finala Cupei. Nu vom renunţa la campionat şi vom juca cu aceeaşi determinare în ulti­mele etape.

- Mai trebuie ca şi Steaua să se încurce...
- Presiunea e pe Steaua acum. Noi am pierdut deja tot ceea ce se pu­tea pierde. Dacă nu mai pierd pî­nă la final înseamnă că merită să fie campioni. Dar, sincer, cred că e im­posibil să cîştige tot.

- Se repetă coşmarul de anul trecut?
- Noi gîndim pozitiv. Nu trebuie să luăm ca punct de referinţă ceea ce s-a întîmplat anul trecut. Nu ne gîndim decît cum să facem să cîşti­găm fiecare meci. Sper să se joace nu­mai pe teren. Să nu se facă pros­tii şi aranjamente.

- Multă lume a pus colapsul CFR-ului din retur pe faptul că jucătorii nu au experienţa unei lupte pentru titlu?
- Să fim serioşi. S-a născut cineva campion? Adevărul este că noi deranjăm. Multă lume vorbeşte urît despre CFR. Se spune că jucă­to­rii de aici sînt slabi. Dacă sîntem pe locul doi şi în finala Cupei, cum sînt echi­pele clasate după noi în clasa­ment?

- Nu se mai poate vorbi despre CFR?
- Ba da, dar pe un ton civilizat. Noi nu ne-am jignit adversarii cînd am pierdut la Timişoara, în Ghen­cea sau cu Pandurii. Noi am cîştigat corect pe teren şi am pierdut la fel. Aşa e în fotbal: într-o zi cîştigi, într-alta pierzi. Aici se vorbeşte prea mult. Conducătorii ar trebui să se respecte mai mult, jucătorii la fel.

“Trică nu a fost dorit la naţională”

Conducătorul clubului ardelean a co­mentat şi decizia lui Eugen Trică (foto), care a anunţat că nu se mai gîndeş­te la Naţională. “M-a anun­ţat şi pe mine de intenţie în urmă cu cîteva săptămîni. A fost nedreptăţit nefiind luat în seamă la ultimele acţiuni ale echipei naţionale, dar asta a fost decizia selecţionerului. Nu am încercat să-l fac să se răzgîn­dească pentru că este opţiunea lui şi se pare că nici nu a fost dorit. Poate ar fi trebuit întîi să-l conving pe Piţurcă să se răzgîndească, dar nu vreau să intervin între ei”, a afirmat “Murinio”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
 •  19 Aprilie 2008, 12:50

corneliuse sa ti-o dam la bujie toti cfr-isti si multa mujjjjiieeeeeee

 •  19 Aprilie 2008, 12:48

pt cornel : esti prost gramada frate...ce treaba are prefectura cu gura ta spurcata?

 •  19 Aprilie 2008, 12:35

trica, pentru tine si cei ce vorbesc mai mult decat trebuie de la cfr, MMMUUUIIIEEE!!!!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează