FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Un nou caz Șumudică? O nouă strategie a Stelei cu CSMS Iași: "Vom vedea filmul Marea linguşeală 2" :D

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2015 09:24

Aflat în studio la DolceSport, Basarab Panduru s-a referit la modul în care steliştii i-au făcut curte lui Şumudică înainte de meciul cu ASA şi ce anticipează pentru ultima rundă.

"O să avem o săptămînă în care o să avem un nou film, Marea Linguşeală 2. A fost prima parte, acum va urma partea a doua. O să vedeţi ce băiat drăguţ va fi Nicolo Napoli, ce simpatic e, cum îi flutură lui pletele în vînt.

Vor spune că sînt fanii lui de cînd era copil, că l-au văzut jucînd la Juventus ca fundaş, ba nu, vor zice că a fost mare atacant şi a dat 300 de goluri. Îl vor linguşi şi nu vreau să mai văd aşa ceva.

În zilele astea, ce Capello, Lippi, Mipi...? Ce Zagalo? Napoli e cel mai mare din toate timpurile!", a declarat Panduru. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (71)
totdd
totdd  •  26 Mai 2015, 10:06
Postat de danut1971 pe 26 Mai 2015, 10:01

napoli si iasiul o sa-si apere corect sansele dindu-si viata pe teren pentru victorie

nu va mai foota grija de steaua si iasi. atentie mare la otelul. aia de vreo 5 etape, rup norii. sper sa joace cu ASA-ul cum a jucat si cu Steaua. Otelul daca vrea, bate ASA-ul....care fara arbitrii e zero barat. S-a vazut cu Astra....ultima data

totdd
totdd  •  26 Mai 2015, 10:39

bah, ASA-ul mai joaca sau primeste 3 puncte din oficiu ?

oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  26 Mai 2015, 10:06
Postat de Andronic Popovici pe 26 Mai 2015, 10:02

Alo ,tot na-ti inteles ca daca iesiti campioni ,nu e meritul vostru ,e in primul rand a Maiestatii sale blatuitorul si clovnului sau Sumimica .Asteptativa la dreptatea lui Traian ( nu Basescu) prin sabia lui Napoli . Viva ASA

Asteptativa :)))) la cartea de gramatica. Basescu a dat ordin ca Mafia din Targu Mures sa cumpere un loc in liga a II a din bani publici furati de la Unirea Sannicolau Mare. Basescu a dat ordin ca primarul cu palarie cat capacul de canal Florea sa fure 4 milioane din banii publici ca sa finanteze ilegal clona politica Targu Mures si acum procurorii DNA cer peste 300 de ani de puscarie pt lotul de hoti din Tg Mures.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează