FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Prima decizie luată de Mihai Teja! Readuce la echipă un jucător ignorat de Rednic » Cum vor ploieștenii să umple stadionul iar

Articol de - Publicat joi, 07 mai 2015 14:13

Lipsa suporterilor de la ultimele meciuri de campionat ale Petrolului i-a determinat pe oficialii echipei să gîndească strategia pentru a reuşi să umple tribunele arenei Ilie Oană. 

În acest sens, mîine, Laurenţiu Marinescu, Toto Tamuz şi compania vor merge la Colegiul Nichita Stănescu pentru a împărţi elevilor acestei instituţii de învăţămînt 1000 de bilete de intrare la meciul de campionat cu Universitatea Cluj.

Partida Petrolul - U este sîmbătă, de la ora 19.45, pe stadionul Ilie Oană, în direct la Digi, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Vasilache, rechemat la prima echipă

Preluarea responsabilităţii tehnice la Petrolul de către Mihai Teja a schimbat datele problemei în privinţa mijlocaşului Ciprian Vasilache. Trecut pe linie moartă de fostul tehnician, Mircea Rednic, după ratarea unui penalty în meciul de la Mediaş, cu Gaz Metan, Vasilache a fost reintegrat în lot odată cu venirea lui Mihai Teja.

Fotbalistul are şanse sporite să figureze în lotul de 18 de care Teja şi Sinescu îl vor opri pentru meciul cu Universitatea Cluj care se va disputa sâmbătă, de la ora 19.45, pe stadionul Ilie Oană.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
agb87
agb87  •  07 Mai 2015, 21:43
Postat de catalin_2704 pe 07 Mai 2015, 16:11

"Aviz "petroliştilor" de la echipă: dacă bateţi sau faceţi egal cu Tg. Mureş, apoi să aveţi grijă prin oraş pe unde mergeţi! Cum aţi vândut meciurile cu Rapid, Iaşi, Pandurii, Viitorul + altele, la meciul cu ASA vrem să o furmă, că deja ne-am obişnuit", au scris aceştia vehemenţi, anunţă *** BLATISTILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!...***!!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  07 Mai 2015, 19:42
Postat de titelb pe 07 Mai 2015, 14:59

In meciul cu Dinamo sigur se va intampla asta.

Nustiu de ce a trebuit sa fi ironic, mda asa e, o sa-si dea viata pentru ca ambele echipe au antrenori care imediat dupa ce se termina campionatu vor incepe o noua reconstructie, asta inseamna noi plecari, si normal ca jucatorii vor vrea sa impresioneze sa ramana incontinuare, in plus, atat noi dinamovistii cat si petrolisti suntem brat la brat cu insolventa asta, deci nu o sa-si rupa oamenii picioarele in meciu ala, asta asa ca un amplu rezumat ca vad ca vb prostii !!!

spivak
spivak  •  07 Mai 2015, 19:10

Dacă revine Vasilache, se schimbă complet situaţia...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează