FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Prima mutare la Petrolul după venirea lui Stoichiță: un fost dinamovist cu 5 trofee în palmares

Articol de - Publicat joi, 12 noiembrie 2015 10:18

Petrolul caută în această perioadă de întrerupere a campionatului să aducă cîţiva jucători noi pe care antrenorul Mihai Stoichiţă să îi vadă la lucru.

"Avem multe improvizaţii pe cîteva posturi. Ne descurcăm, deocamdată, cu ce avem, dar vom face ordine la echipă", a punctat tehnicianul "lupilor galbeni" după preluarea echipei ploieştene.

De astăzi, la antrenamentele Petrolului participă şi Cristian Pulhac, experimentatul fundaş stânga în vîrstă de 31 de ani care este liber de contract în acest moment.

"Găzarii" se bazează, pe banda stîngă, pe Jeremy Faug Porret, un jucător depăşit cu uşurinţă de Vasile Gheorghe şi Tiberiu Serediuc, la ultimele meciuri ale ploieştenilor de pe "Ilie Oană" în disputele cu CSMS Iaşi şi Concordia Chiajna.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
bunga_bunga
bunga_bunga  •  12 Noiembrie 2015, 17:18

*** cu pulhac asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  12 Noiembrie 2015, 12:43

Credeam că vin Tamaș ori G. Kiriță de la A 1.

zecs93
zecs93  •  12 Noiembrie 2015, 12:42

pulhac betivu ala, o sa le bea la lupi toata bautura !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează