FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Prima reacție a lui Gigi Becali după numirea lui Gică Popescu: "Vă spun eu că e mai mult de atât"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 20:34

Gigi Becali consideră perfectă numirea lui Gică Popescu în funcția de consilier al premierului Mihai Tudose pe probleme legate de organizarea Campionatului European din 2020, unde Bucureștiul găzduiește 4 meciuri.

"Gică Popescu, în primul rând, are și calități sportive, și manageriale, e și un om echilibrat, înțelept. E un profil pe care îl întâlnești mai rar în fotbal. El e un om de mare calitate, chiar dacă a făcut pușcăria pe care a făcut-o.

"Eu cred că e cea mai bună alegere. Acum are ocazia să își demonstreze calitățile manageriale. E mai mult decât un consilier, va avea rol de manager. Eu zic că e cea mai bună decizie pe care putea să o ia premierul Tudose", a declarat Becali la Pro X.

Va fi primul loc de muncă oficial pentru Popescu de la eliberarea din închisoare, pe 4 noiembrie 2015. El a stat 20 de luni după gratii, după pedeapsa de 3 ani, o lună și 10 zile primită în Dosarul Transferurilor. 

Citește și: Primul lucru pe care l-a făcut Popescu după ce a devenit consilierul lui Tudose: "Da, pe el l-am sunat prima dată"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
768145689920470
Patraulea Trandafir  •  12 Ianuarie 2018, 12:23

Ce zici tu , măi ciobane , nu valorează nici măcar cât o flegmă de-a lui Popescu ...

mosvasile
mosvasile  •  12 Ianuarie 2018, 09:57

"Pohta ce-am pohtit"!Asa il tot cita *** ala, pe Mihai Viteazul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1028026447228091
Alex Isai  •  12 Ianuarie 2018, 07:55

vad ca la gsp ,continua ***!!! Il promovati pe acest *** peste limita supotabilitatii !! Luati I si pe ceilalti doi becali ,ca au iesit si ei de la "Academie "...probabil mult mai specializati ! *** asta isi de cu parerea in toate !!Domnu Prim Ministru ,de ce nu l luati si pe asta un consilier!! Parca asta e mai ..manager decit Gica....!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează