FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prima reacţie a noului atacant transferat de Becali: "Ma gândesc să iau titlul cu Steaua" » Detaliile contractului

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2016 13:27

Steaua a ajuns la un acord cu UTA şi l-a transferat pe Dennis Man, 18 ani, pentru 350.000 de euro.

Man a semnat un contract pe un an, care se poate prelungi pentru următoarele cinci sezoane. Atacantul a vorbit despre transfer şi spune că se gândeşte la câştigarea campionatului.

"Am un sentiment de bucurie. Sunt foarte mândru de ce am realizat. Era o şansă pe carea poate nu o mai aveam. Este un pas mare. Mă gândesc să câştig titlul cu Steaua. Vreau să ajut echipa să câştige campionatul, dacă mi se dă şansa. Cel mai mult îmi place să joc în spatele vârfului.

De la Steaua, îmi place de Bourceanu. Este un lider şi sper să mă înţeleg bine cu el şi să facem treabă bună", a spus Dennis Man la DolceSport.

"Este un jucător care are execuţii foarte bune, care scoate un om din joc şi care poate face diferenţa. Cel mai bine joacă în spatele vârfului" Roland Nagy, antrenor UTA

 

Save

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (41)
travka
travka  •  07 Septembrie 2016, 00:08
Postat de gazistu pe 06 Septembrie 2016, 17:55

sa vedem la ce echipa il va imprumuta ca de jucat titul;ar nici vorba...o sal imprumute ca pe valceanu, tudorie, op popescu si ceilalti!!!

Valceanu-Tudorie-Popescu sunt toti 3 in lotul actual al Stelei :) e si normal cand ai lot ca Steaua foarte numeros sa mai imprumuti jucatorii care nu prind nici macar banca de rezerve, decat sa stea prin tribune mai bine sa joace, gandesti putin?

gazistu
gazistu  •  06 Septembrie 2016, 17:55

sa vedem la ce echipa il va imprumuta ca de jucat titul;ar nici vorba...o sal imprumute ca pe valceanu, tudorie, op popescu si ceilalti!!!

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  06 Septembrie 2016, 17:15
Postat de 201. pe 06 Septembrie 2016, 17:03

Oricum e remarcabil ce a facut aceasta echipa,mai ales in barajul cu Calarasi,o echipa destul de solida(vezi ce sec i-a batut pe Rapid)si cred ca daca s-ar fi jucat pe un stadion cum era vechiul UTA cu multi suporteri poate-poate,cine stie?

nu puteam să trecem de Voluntari...și chiar dacă puteam, nu eram lăsați...să fim serioși. :)))

Vezi toate comentariile (41)
Comentează