FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliștii încă fac anchete interne: "Dinamo ne-a luat campionatul"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 14:05

Mihai Pintilii o felicită pe Astra Giurgiu pentru titlul de campioană în Liga 1 și spune unde crede că a pierdut Steaua lupta pentru acest sezon. 

"Vina e doar a noastră, a jucătorilor! Într-adevăr, au fost nişte factori externi, gen că ne-am antrenat ba la Mogoşoaia, ba la Domneşti, am jucat fie la Piteşti, fie în Bucureşti, n-am avut nici casa noastră, problemele cu Armata, dar per total nu putem să avem vreo scuză şi o spun încă o dată, că vina este doar a jucătorilor.

Eu cred că în partidele cu Dinamo am pierdut campionatul. Dacă am fi reuşit să câştigăm măcar unul dintre cele două jocuri din play-off, altfel ar fi stat situaţia.  Până la urmă, în meciurile directe cu Astra, noi am bătut o dată, ei o dată, nu aici s-a făcut diferenţa. În schimb, ei nu s-au încurcat cu Dinamo, au luat 3 puncte, noi am pierdut 4 puncte.

Acum trebuie să fim bărbaţi şi să acceptăm eşecul. Eu am puterea să felicit Astra pentru acest titlu. Dacă nu acceptăm că Astra a meritat acest campionat şi că a dominat tot sezonul, atunci nu rezolvăm nimic. Noi am suferit de la începutul play-off-ului, plus că am avut şi mult ghinion. Repet, dacă avem atitudine de bărbaţi, nu trebuie să plecăm capul", a zis Pintilii pentru Dolce.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
valiza.epo
valiza.epo  •  03 Mai 2016, 15:31

Arbitrii de casa ai lui Becali sunt in lotul pentru Euro 2016. si, fiind monitorizati de UEFA, au fost nevoiti sa arbitreze CORECT! Asta e cauza esecului FCSB .

stelbz
stelbz  •  03 Mai 2016, 18:10

Ca stelist imi pare rau sa spun, dar ultima partida de 1-1 a echipei Steaua cu Pandurii ne-a aratat un joc incalcit facut de jucatori debusolati total in frunte cu "creierul" mult laudat Stanciu. Felul in care a jucat Astra aseara cu Dinamo va fi un avertisment si pentru anul viitor. In cazul in care raman toti jucatorii de la Giurgiu, plus alte 2-3 nume, Astra are sanse sa castige din nou titlul. Sper ca Becali-Reghe-Stoica sa analizeze LUCID valoarea fiecarui jucator, post cu post, si sa gaseasca solutiile intaririi reale a echipei. Altfel Alibec se va distra, ca aseara, prin pase sau inscrierea de goluri. Nu Sumudica a fost cheia titlului Astrei ci, ALIBEC !

ioan.h
ioan.h  •  03 Mai 2016, 15:41

Si Coltescu .Meci de 6 puncte =3 in playoff!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează