FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

Primele declarații ale lui Anghelache după plecarea de la Dinamo » Fostul președinte îi acuză pe suporteri

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2015 14:36

Președintele Constantin Anghelache și managerul Daniel Stanciu au plecat astăzi de la conducerea clubului Dinamo.

Anghelache a vorbit despre despărțirea de Dinamo și a spus care a fost motivul pentru care a decis să plece.

"Am vorbit azi cu Ionuț Negoiță despre decizia mea de a pleca din conducerea executivă. Urmează o perioadă foarte încărcată pentru Dinamo și am decis să plec pentru a detensiona atmosfera.

Nu este deloc comod pentru mine să fiu făcut în fel și chip în tribune, pe stradă și în media, deși nu eu am adus antrenori și nici nu am făcut transferurile.

Nu știu cine vine la conducere. Eu voi mai rămîne o perioadă în Consiliul de Administrație, pentru a rezolva ieșirea din insolvență a clubului", a spus Anghelache la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ragnarl
ragnarl  •  28 Aprilie 2015, 05:02
Postat de redbuldog pe 27 Aprilie 2015, 17:57

URGENTA nr.1,pana la meciul cu ***..schimbati banca tehnica,aduceti-l pe Talnar+Petre altfel se vor adeveri vorbele lui Giani Kirita...!

Talnar alt mare antrenor si slefuitor de talente, altul nu ai gasit?

zecs93
zecs93  •  27 Aprilie 2015, 18:14
Postat de rangers94 pe 27 Aprilie 2015, 17:39

Stati acolo domnul Anghelache ca faceti treaba ft buna . Nu ascultati la dusmani.............si faceti tot posibilul de a prelungi pe cel putin 3 ani contractul domnului Stoican .

sa speram cu totii ca nu veti scapa de *** si sa ramana 200 de ani, impreuna cu *** ( la batranete sa joace sudoku pe banca fcsb-ului) asta daca o mai exista pana atunci !!! :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redbuldog
redbuldog  •  27 Aprilie 2015, 17:57

URGENTA nr.1,pana la meciul cu ***..schimbati banca tehnica,aduceti-l pe Talnar+Petre altfel se vor adeveri vorbele lui Giani Kirita...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează