FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primele mutări făcute de Contra la Dinamo: renunță la un fotbalist și aduce altul în locul lui!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2017 16:29

Numit în funcția de antrenor la Dinamo, Cosmin Contra a decis să îl readucă la echipa alb-roșie pe Laurențiu Manole.

Mijlocașul dreapta de 20 de ani a fost împrumutat la FC Brașov, în Liga a 2-a, la începutul anului, dar Contra a decis să-l cheme înapoi în lotul "câinilor", potrivit Monitorul Expres.

Considerat a fi unul dintre marile talente ale lui Dinamo, Manole a jucat 29 de meciuri în acest sezon și a marcat 6 goluri. Acesta a jucat la FC Brașov din februarie 2016.

Totodată, Contra a decis să renunțe la Robert Moldoveanu, atacantul de 19 de ani al lui Dinamo. Acesta va fi împrumutat la FC Brașov până la finalul sezonului. Vârful nu a jucat niciun meci oficial în acest sezon pentru Dinamo, accidentându-se grav în vară.

FC Brașov, echipă antrenată de Cornel Țălnar, a împrumutat astăzi doi jucători de la Steaua. Vezi detalii

"Manole și Dima sunt supertalentele lui Dinamo. Primul joacă meci de meci la Brașov. L-au dat împrumut, eu i-aș fi ținut la prima echipă" Rednic, pentru GSP.RO în septembrie 2016

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
neica_nimeni
neica_nimeni  •  21 Februarie 2017, 09:45
Postat de bogdany8 pe 20 Februarie 2017, 20:04

Ce sa zic, mari transferuri, cu astea ne batem mai rau la retrogradare. Manole ala intradevar era talentat,a confirmat la brasov dar cred ca e bun doar pentru echipele mici.

Exact...adica pentru dinamo...:)))

catalin743
catalin743  •  20 Februarie 2017, 20:29
Postat de turbozero pe 20 Februarie 2017, 19:41

acum eu sunt curios cum si-a dat seama Contra in 2 zile ca trebuie sa aduca jucatorul inapoi si sa il imprumute pe celalalt jucator

Pai Mutu a vrut sa-l schimbe pe andone mai de mult,contra stia ca e in carti si a urmarit ce se petrece la Dinamo si implicit jucatorii imprumutati.

paul.ug4
paul.ug4  •  20 Februarie 2017, 20:28

Manole e un produs suta la suta de Dinamo. E de-al nostru si chiar are un talent foarte mare. Sper ca Cosmin Contra sa-i dea sanse pentru ca merita. La fel astept si introducerile lui Tarcoveanu,Denis Ciobotariu,Dima,Costache si alti copi frumosi care vor creste frumos daca li-se va da sanse si vor avea un antrenor de la care sa invete din cariera profesionista a acestuia. Hai Dinamo.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează