FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ

Primele urmări după ce DNA a pus sechestru pe conturile clubului » Un jucător de bază a plecat de la ASA Tg. Mureș! Încă doi urmează

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 10:25

Cu două zile înainte de startul noului sezon, ASA Tg. Mureș se află într-o situație dificilă.

13:15

UPDATE:  Vasile Maftei a vorbit despre motivele care l-au determinat să plece de la ASA.

"Ieri, cei din conducere ne-au spus despre situația clubului, că sînt conturile blocate. Ne-au propus să ne plătească cîte 30% din salariu, iar restul de 70% în februarie sau la finalul anului. Trebuia să ne decidem pînă azi, înainte de a înregistra contractele la LPF.

Eu am ales să plec și am reziliat contractul pe cale amiabilă. Eu am venit să fac performanță și pentru Dan Petrescu. Am decis că cel mai bine este să plec.

Cei din conducere au venit și ne-au spus că Dan Petrescu are o ofertă și ar putea să plece. Antrenorul a vorbit cu noi și ne-a zis să facem ce credem noi că este mai bine pentru noi. El era dezamăgit, pentru că știa că mulți am venit la ASA pentru el. A zis că nu ar pleca dacă nu e situația asta dificlă la echipă. Va conduce ASA la meciul din Supercupă și poate și la meciul cu Dinamo ", a spus Maftei la DolceSport.

Știrea inițială:

Dan Petrescu este hotărît să plece de la echipă, după meciul din Supercupă, fiind aproape de a semna cu un club din China. Vezi detalii.

În plus, DNA anchetează clubul și a pus sechestru pe conturile formației. Vezi detalii.

După aflarea acestor vești, mai mulți jucători vor să plece de la formația mureșeană.  Vasile Maftei a plecat deja la de la echipă, deși a venit în această vară.

În plus, Bănel Nicoliță și Pablo Brandan urmează să plece de la ASA, potrivit DolceSport.

Bogdan Mara, președintele celor de la ASA, a vorbit despre situația echipei și despre jucătorii care pleacă.

"Vasile Maftei este singurul jucător care a plecat momentan de la club. Restul au înțeles situația și 90% dintre ei vor rămîne. Le-am spus că este o situație temporară și că se vor găsi alte soluții de plată.

Joi vom vorbi cu Dan Petrescu și vom vedea ce va decide. El are o ofertă, dar încă nu a acceptat-o", a spus Mara la televiziunea sportro.

ASA va juca primul meci al sezonului în Supercupa României, miercuri, 8 iulie, cu Steaua. Partida va fi transmisă de ProTV, de la ora 21:00, și va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
883137071780494
Doina Suciu  •  06 Iulie 2015, 19:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  06 Iulie 2015, 18:30

DE CE NU ANCHETEAZA SUPER DNA SI VOLUNARIUL SAU CHIAJNA

883137071780494
Doina Suciu  •  06 Iulie 2015, 18:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează