FOTBAL  »  Superliga  »  CSA

Primii paşi pentru "noua Steaua" » Lăcătuş dezvăluie propunerea-surpriză primită de CSA pentru a înscrie o echipă în Liga a 3-a

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2017 19:37

Marius Lăcătuş a vorbit despre etapele pe care noua echipă înfiinţată de CSA va trebui să treacă pentru a juca în competiţiile oficiale.

"Primul pas pe care trebuie să-l facem până la 30 iunie este să înscriem echipa de juniori, în acest fel vom deveni membri afiliaţi, iar între timp vom forma echipa de seniori.

Am intrat în discuţii cu şcoli private, sperăm că vom reuşi cât se poate de repede să adunăm jucători cu un nivel valoric care să ne ajute să îndeplinim obiectivele", a spus Lăcătuş la TV Digi Sport.

Antrenorul-coordonator al echipei CSA susţine că Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti ( AMFB) va avea ultimul cuvânt în ceea ce priveşte competiţia din care va porni noua echipă şi a dezvăluit o propunere ca Steaua să intre direct în Liga a treia, refuzată de Armată.

"Am discutat, rămâne ca cei de la AMFB să hotărască de unde vom începe. Nu ne-am dori o colaborare cu cineva, să preluăm numele cuiva şi să începem din Liga a 3-a. Am zis să pornim de unde ne vor permite regulamentle. Era mai uşor, dar din discuţiile avute s-a ajuns la aceasta decizie, care mi se pare cea mai bună."

În momentul în care va promova în Liga a doua, Steaua va fi societate pe acţiuni, fără a avea însă un acţionar majoritar.

"Din Liga a doua vrem să existe un plan de organizare care să aibă în componenţă cât mai mulţi oameni care sunt dispuşi să investească la această echipă. Nu va fi o singură persoană acţionar majoritar. Probabil clubul va deţine şi el o parte din acţiuni", a adăugat Lăcătuş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (128)
bimbi79
bimbi79  •  27 Ianuarie 2017, 17:30

O sa-mi creasca barba (si nu port asemenea detaliu) pana csa steaua lui lacatus va promova in liga 2, 1. Cu lacatus antrenor nu va fi nici o sansa. Asta nu e antrenor este trisor. El spune ca nu a antrenat steaua, dar ne uitam in statele de plata ale lui becali. Nu poti sa negi... EVIDENTA. Asa cum nici ponta nu poate renunta la un titlu ... plagiat.

200330753699692
Ioska Cotoz  •  26 Ianuarie 2017, 11:01

comentati cat vreti si unde vreti pentruca CSA nu o sa aiba niciodata echipa in Liga 1 ci undeva in liga 4 sau 5.daca lacatus *** *** sa antreneze el aceasta echipa fantoma doar nu este asa celebru ca sa nu coboara la acest nivel,a fost el celebru dar nu pentru fotbal si pentru jocul lui dur care intrece pe dan alexa .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  26 Ianuarie 2017, 06:01
Postat de ang3ldev1l pe 26 Ianuarie 2017, 01:04

inca o dovada cat esti tu de stelist dinamovistule

Pai de ce deranjeaza adevarul !! Steaua nu are nici o legatura cu regalitatea . A fost o manevra ca sa desfiinteze echipa capitalista FC CARMEN preluindu-i toate actele . Orium 95 din succesele avute atit pe plan intern cit si extern au fost in comunism ca doar nu iti imaginai ca ceusestii ar fi sprijinit echipa familiei ceuasescu ! Probabil esti femeie nu barbat !

Vezi toate comentariile (128)
Comentează