FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Steaua: "E un sezon complet ratat" » Reacție tranșantă despre Gâlcă

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 10:15

Alexandru Bourceanu a anunțat la finalul meciului de aseară că va pleca de la Steaua. De asemenea, mijlocașul a discutat și despre relația cu Laurențiu Reghecampf. 

"Pentru mine, e clar că sezonul a fost complet ratat. Se putea termina dezastruos şi pentru echipă din cauza prostiei pe care am facut-o.

Am încredere în colegi. Sînt sigur că vor cîştiga la Iași şi vor cîştiga şi campionatul. Foarte probabil că a fost ultimul meu meci la Steaua.

Din păcate, s-a terminat foarte rău. Probabil că ce am făcut bun în doi ani şi jumătate am şters cu buretele prin evoluţiile din acest sezon", a spus jucătorul la finalul jocului.

...despre Reghecampf: "E treaba mea ce fac în timpul liber. Relația mea cu familia Reghecampf nu are legătură cu fotbalul".

...despre venirea lui Mirel Rădoi: "Am avut plăcerea şi onoarea să-l cunosc pe Mirel la două trei acţiuni ale naţionalei. Din vară, sigur nu o să mai fiu la Steaua. Nu pot să discut despre ce se va întîmpla".

Întrebat despre posibilul conflict cu Costel Gâlcă, Bourceanu s-a rezumat în a spune că nu va avea nici un fel de relație cu acesta și a plecat de la interviu. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
benise
benise  •  26 Mai 2015, 07:42
Postat de Dan Duca pe 25 Mai 2015, 22:00

Comparativ cu Fotbalistul Galca, Bourceanu este un nimeni.Trebuia sa se gandeasca la echipa nu la antrenor.Bourceanu este inca un fotbalist lipsit de caracter.Zero om -1 ca fotbalist.

Cat de *** esti ..........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1607835666153314
Dan Duca  •  25 Mai 2015, 22:00

Comparativ cu Fotbalistul Galca, Bourceanu este un nimeni.Trebuia sa se gandeasca la echipa nu la antrenor.Bourceanu este inca un fotbalist lipsit de caracter.Zero om -1 ca fotbalist.

bdgeorge
bdgeorge  •  25 Mai 2015, 17:32
Postat de davi7 pe 25 Mai 2015, 15:20

Nu cred in bunele intentii ale lui Alex,a vrut in mod repetat sa-l faca pe Galca dar nu i-a pasat de echipa,nu stiu cum de au avut curaj sa-l bage ieri. Daca Bourceanu a facut totul cu premeditare e o mare lichea.

tot returul a facut totul premeditat fata//laul asta..el e un fotbalist care joaca doar fizic ,limitat tehnic( vb vine limitat aici e cam zero barat) si tactic..lui ia spus Ana Maria sa tranteasca cateva meciuri sa-l enerveze pe Gigi si sa il dea afara pe Galca si el sa conformat..dupa ce termina cu fotbalul "prietenia" lui cu familia Regeblat sa terminat nu-i mai raspunde nici la tel. Ana-Maria dar fraierul nu are de unde sa stie..el este o mixtura intre Claudiu Raducanu si Sabin Ilie *** ca si Claudiu si credul si *** ca Sabin..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează