FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Primul mesaj al lui Ionuț Popa către jucătorii Timișoarei: "Jucați dacă aveți sânge în instalație" + O nouă replică amuzantă

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 20:40

Ionuț Popa a fost numit antrenor la ACS Poli Timișoara în locul lui Petre Grigoraș și a vorbit despre ce le-a transmis jucătorilor înaintea meciului cu Voluntari din etapa următoare.

Bănățenii trebuie să câștige pentru a mai spera la rămânerea în prima ligă.

"Am avut discuții cu conducerea Timișoarei și am hotărât că dacă vor retrograda să preiau eu echipa și să fac una nouă.

Le-am spus jucătorilor că au o săptămână și dacă au sânge în instalație să joace pentru mândria lor fotbalistică.

Vom avea derby cu echipa suporterilor care a promovat în liga a doua. Îi felicit că au promovat. Avem terenurile alăturate", a declarat Ionuț Popa la Digisport.

"Nu m-au interesat banii, n-am vorbit despre bani cu conducerea. Uitați, acum sunt pe drum spre casă și nici bani de motorină n-am,dar n-am vorbit despre bani cu ei. Totul ține de jucători" Ionuț Popa

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
chris_bu67
chris_bu67  •  24 Mai 2016, 07:20

Să-mi fie cu iertare că mă bag într-o discuție în care nu e implicată echipa mea de suflet.Cred că ACS Poli poartă un nume nedrept,ei fiind de fapt ACS Recaș,iar adevărata echipă a Timișoarei e cea înființată de suporteri în 2012,ASU Politehnica.Mă bucur că a fost reînființată acum câțiva ani și F.C.Ripensia,una din vechile și glorioasele echipe românești.Bineînțeles că e loc sub soare pentru toți,am vrut doar să remarc că va fi oarecum penibil să se întâlnească două echipe cu aceleași culori și același nume în viitoare ediție a ligii a2a,respectiv ACS Poli cu ASU Politehnica,doar atât.Scuze,dacă am deranjat!

francescoli1974
francescoli1974  •  24 Mai 2016, 00:55

Avem antrenori localnici,foarte buni,la fel jucatori din partea locului,destul cât să nu retrogradezi dar noi ne aducem antrenori si jucători care nu au adus nimic in plus ca valoare,puteam sa retrogradam si cu jucătorii noștri, nu cu mercenari sau poate ne salvam! Cât despre cealaltă echipă este loc în Timisoara pt fiecare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează