FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primul tehnician pregătit să vină în locul lui Rednic: "Nu o pot refuza pe Dinamo! Echipa se poate bate la titlu"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 22:55

Astăzi, Mircea Rednic a anunțat că nu s-a înțeles cu Ionuț Negoiță și că nu va mai continua din sezonul viitor la Dinamo. Vezi detalii.

Pe lista lui Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, se află Cosmin Contra, fost jucător al formației alb-roșie. Fostul fundaș a vorbit despre posibilitatea de o antrena pe Dinamo și a spus că nu ar refuza o eventuală ofertă.

"Eu nu am vorbit cu nimeni de la Dinamo. Normal că nu aş spune nu unei oferte de la Dinamo. Dacă va fi vreo discuţie, vom vedea ce se doreşte. Dacă mă vor suna cei de la Dinamo, voi avea o discuţie, dar asta nu înseamnă că vom ajunge la o înţelegere sau că voi fi antrenorul lui Dinamo din sezonul viitor.

Eu cred că Rednic a făcut treabă bună, cu o echipă tânără. Dinamo a ajuns în finala Cupei României şi are şanse la un trofeu. Clasarea în primele patru şi o calificare în finala Cupei sunt rezultate bune.

Dinamo este una dintre echipele mari ale României, chiar dacă a avut probleme în ultimii ani. Cred că domnul Negoiţă a adus linişte financiară, mai ales că a preluat echipa în condiţii foarte grele. În plus, a scos-o din insolvenţă şi a reuşit să aducă mulţi jucători tineri, care au avut un randament bun. Dacă va fi continuitate şi se vor aduce şi alţi jucători, Dinamo poate deveni o candidată serioasă la titlu", a spus Contra la DigiSport.

Contra, 40 de ani, a jucat trei ani la Dinamo, între 1996 și 1999.

Citește și: Un tehnician de pe lista lui Negoiță anunță: "Nu sunt viitorul antrenor al lui Dinamo"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (15)
travka
travka  •  06 Mai 2016, 07:10

nu vine Contra la echipe semi falimentare, toti o dau ca sunt mari caini si cand e vorba de bani pac la revedere, vezi Rednic :))))...pai asta a avut salariu la chinezi pe o luna cat bugetu lu Dinamo pe 2 ani

bakunin
bakunin  •  06 Mai 2016, 01:21
Postat de zecs93 pe 06 Mai 2016, 00:49

da gheorghe asa e, nu mai in B a antrenat Contra, pe Timisoara in UCL, pe Petrolul in Europa League, pe Getafe ia salvat de la retrogradare in Spania, vai de capu tau, esti inteligent precum un muc lipit sub scaun, ca restu fcdomnestarilor !!!

Bine zexe, atunci gind la gind cu bucurie: sa dea D-zeu sa vina Contra la voi. O sa fie distractie mai mare decit dac-ar veni muc cel mic, cu capul cit nodul de la cravata

zecs93
zecs93  •  06 Mai 2016, 00:49
Postat de Gheorghe Dragan pe 05 Mai 2016, 23:57

daca vine cosmin(contra), la anu' va paste b-ul! are mare experienta in treaba asta!

da gheorghe asa e, nu mai in B a antrenat Contra, pe Timisoara in UCL, pe Petrolul in Europa League, pe Getafe ia salvat de la retrogradare in Spania, vai de capu tau, esti inteligent precum un muc lipit sub scaun, ca restu fcdomnestarilor !!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează