FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Primul transfer făcut de Bratu la Dinamo! Vine un fost fotbalist al Borussiei Dortmund + reacția lui Bratu

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2018 11:07

Dinamo face primul transfer la dorința exclusivă a lui Florin Bratu. "Câinii" aduc un fotbalist care și-a făcut junioratul la Borussia Dortmund, anunță Fanatik.

Este vorba despre Marco Ehmann, fundaș central cu dublă cetățenie, română și germană. Stoperul de nici 18 ani s-a antrenat deja cu Dinamo, și în zilele următoare va semna cu formația lui Bratu, anunță sursele GSP.

Obișnuit al naționalei U18 a României, unde a fost pregătit chiar de Florin Bratu, fotbalistul are mari șanse de debuta în primele etape din play-out la Dinamo.

Ehmann a jucat timp de 2 ani la echipa U17 a lui Dortmund, unde a fost chiar căpitan, anunță sursa citată. A ajuns apoi la Karlsruhe, unde a evoluat până acum, începând din vară.

"Da, îl cunosc bine. Are o disciplină de fotbalist școlit în Germania. Este un real talent și ne poate ajuta în viitor", a zis Bratu pentru GSP.RO. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
zecs93
zecs93  •  08 Martie 2018, 22:48

In poza aceasta nu mai eu am observat ca seamana cu Reus ?? :D Sper sa dea randament, daca a fost la academia lui Dortmund si are scoala nemteasca e ceva de el, nu e chiar pilaf, va confirma, sa-i se dea sanse lui si celorlalti copii acum in playoutt !!!

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  08 Martie 2018, 18:53

Asa trebuie BRATONE , arunca tot ce e sticat si joaca cu tinerii de valoare pecare i-ai urmarit ,construieste tot injurul lui NISTOR si cauta de acum un portar de valoare.

redbuldog
redbuldog  •  08 Martie 2018, 17:28
Postat de jony1973 pe 08 Martie 2018, 14:52

Concluzionand, nu are rost sa se mai insiste cu jucatorii care nu mai raman in vara la Dinamo, ei putand intra in repriza a II-a. In aceste 14 meciuri ramase trebuie format un nucleu de jucatori tineri si mai putin tineri (cei care vor sa continue si din sezonul viitor) si lucrat cu ei pentru o idee de joc combinativ, pentru omogenizarea relatiilor de joc. Apoi, in vara cu 2-3 jucatori de valoare transferati se poate completa aceasta echipa rulata in cele 14 meciuri.

Conculzionind,NU se poate face o minima performanta fara stabilitate financiara si la nivelul managerial sportiv.Atata timp cat Negoita, gestioneaza din ,,sila'' acest club,fara a lasa oameni competenti, ,,caini'' adevarati sa se ocupe de acest fenomen,nu exista cea mai coerenta strategie pe termen mediu,o sa ne zbatem in mediocritate si sunt toate premizele sa ne afundam si mai rau..!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează