FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Primul transfer OFICIAL după venirea lui Reghecampf! Îl are idol pe Neymar și e atacant, dar a evoluat și ca portar pentru națională

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2015 21:24

Steaua a reușit primul transfer din noua eră a lui Laurențiu Reghecampf. A adus un atacant de 18 ani din Liga a 3-a.

Este vorba despre Theodor Botă, de la Viitorul Mihai Georgescu, formație care îl dăduse împrumut la Sănătatea Cluj, conform sportro.

Acesta este primul jucător din Liga a 3-a chemat la o echipă națională U19 a României. A jucat într-un meci cu Elveția, unde a intrat în poartă după ce Ionuț Pop a fost eliminat, iar selecționerul Andrei Spier făcuse toate schimbările.

"Eu aş vrea să plec în străinătate încă din iarnă, dar vom vedea. Îmi place foarte mult campionatul Italiei, mai ales că echipa mea de suflet este AC Milan, însă mi-ar plăcea şi în Anglia, pentru că acolo sînt dueluri bazate pe forţă, se fac multe antrenamente fizice care te ajută.

Ca jucător, îl admir foarte mult, însă doar ca şi stil de joc, pe Mario Balotelli, pentru că nu-mi place şi caracterul lui. Totuşi, idolul meu este Neymar, îl consider mai complet decât Cristiano Ronaldo, deşi îmi place foarte mult şi de portughez.

De altfel, cred că după ce se termină cu Ronaldo şi Messi, Neymar va lua cele mai multe baloane de aur”, a declarat, într-un interviu pentru site-ul cjsport.ro, atacantul care este și student în anul I al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Cluj-Napoca.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (24)
tandd
tandd  •  11 Decembrie 2015, 11:28

fantastic,ireal,de necrezut....tremura toata liga 1 cand a auzit ce-a transferat reghe))))

fangigi
fangigi  •  11 Decembrie 2015, 10:34

Ce a ajuns fcsbeul, sa aduca jucatori gratis de la Viitorul Mihai Georgescu, dar care n-au valore de ei si-i dau imprumut la Sanatatea Cluj! Lovitura de maestru regizata genial la "palat" de eminentele cenusii Gigi si Reghendampf!

buzucm
buzucm  •  11 Decembrie 2015, 08:42

pasionat de fotbal? cauta pe google Pagina de Tactica

Vezi toate comentariile (24)
Comentează