FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FCSB 0-1

Primul transfer pentru sezonul viitor! Gigi Becali l-a anunțat la miezul nopții: "Semnează azi" + Ce se va întâmpla cu Budescu

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 23:47

Gigi Becali a anunțat la miezul nopții, după victoria FCSB în fața Universității Craiova, scor 1-0, că mâine îl va transfera pe internaţionalul albanez Kamer Qaka, 23 de ani, mijlocaș de la Poli Iași.

 

" Qaka semnează azi (n.r. marți), am vorbit cu tatăl lui.

Nu fac oferte pentru niciun jucător de la Viitorul. De fapt, eu nici nu mai fac oferte, Vasi (n.r. Geambazi) le face acum. El e patronul", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Becali spune că vrea să-i prelungească înțelegerea lui Teixeira și susține că până acum doar de Alibec se știe că va pleca: "Cred că o să-i prelungim contractul lui Teixeira. Vasi vrea să-i prelungească înțelegerea. Probabil vom lucra un pic la salariu, că el are 20.000 de euro pe lună, vrem să-i mai scădem puțin. Alibec va pleca în vară, pe Budescu o să-l ținem doar pentru cupele europene, că acolo e războinic. În campionat să stea pe bancă. Așa zice Vasi. Dică ce să zică? Face ce spune Vasi! (râde)".

"Duminică va fi o altă stea. Uitați-l pe Alibec, gata! Avem o hârtie din Franța, ne dau 4 milioane pe el. Au vorbit cu Vasi și le-a transmis că nu vrea 4 milioane, ci 1,7 milioane. Alibec a avut o discuție mai lungă cu Dică. A fost multă lipsă de respect față de antrenor. MM mi-a zis că Dică știe fotbal mult, dar trebuie să fie mai autoritar. Vasi o să fie mai autoritar. O să facă el curățenie la echipă și jucătorii care rămân trebuie să-l respecte"
Gigi Becali

1,69m
are Kamer Qaka

2 selecțiiare Kamer la echipa națională a Albaniei, fiind folosit în meciurile cu Turcia și cu Norvegia

5 echipedin Norvegia a bifat mijlocașul de 23 de ani înainte să ajungă în România: Valerenga, Raufoss, Honefoss, Sarpsborg și Kristiansund

"Nu auzisem decât de Steaua şi de CFR înainte să semnez cu Iaşiul. De Dinamo nu ştiam nimic. Pe Steaua şi CFR le ştiam din Champions League"
Kamer Qaka, mijlocaş Poli Iaşi

"Îmi place că e ieftină viaţa în România, în Norvegia sunt nişte preţuri de nu-ţi vine să crezi! Familia mea e din Albania, eu am ajuns cu ai mei în Norvegia când aveam doi ani. Sunt foarte mândru de ţara mea natală, iar să joc pentru naţională a fost minunat"
Kamer Qaka, mijlocaş Poli Iaşi

CUM ÎL CARACTERIZa STOICAN în iarnă: "ÎŢI FURĂ MINŢILE"

1. "Să vedeţi ce poate face Qaka cu mingea. E genul de fotbalist care-ţi fură minţile"
2. "Eu mi-aş fi dorit să fie naturalizat ca să poată juca pentru România. E ceva ce nu prea avem în ţară"
3. "În ciuda vârstei, e un fotbalist cerebral. Dacă va avea şi un pic de noroc, poate ajunge în marile campionate ale Europei"

CLASAMENT PLAY-OFF

PROGRAM ETAPA 9-A PLAY-OFF

Viitorul - Poli Iași 1-0 Detalii AICI
Astra Giurgiu - CFR Cluj Detalii AICI
U Craiova - FCSB 0-1 Detalii AICI

Ultima etapă: Poli Iași - U Craiova (vineri, 20:45)
CFR Cluj - Viitorul (duminică, 20:45)
FCSB - Astra Giurgiu (duminică, 20:45)

PROGRAM ETAPA 9-A PLAY-OUT

ACS Poli - Juventus București 2-0 Detalii AICI
FC Voluntari - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-2 Detalii AICI
Dinamo - FC Botoșani 2-0 Detalii AICI
Concordia Chiajna - Gaz Metan Mediaș 0-0 Detalii AICI

Citește și: U CRAIOVA - FCSB, 0-1 // Gigi Becali face un anunț COLOSAL după victoria cu Craiova: "Orice s-ar întâmpla, el va fi antrenor!"

MM, hoții, polițiștii și cicliștii! Mihai Stoica a făcut spectacol » Motivul inedit pentru care n-a văzut a doua repriză din Astra-CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
1prezescu
1prezescu  •  15 Mai 2018, 16:07

Marele crestin minte la fiecare pas.A renuntat la FCSB,si tot el decide si anunta schimbarile.Face pe marele crestin,si nu respecta nici pe cele mai elementare obligatii cuprinse in cele 10 porunci !! Domnule Becali,fara minciuni,fara smecherii ,fara inducerea in eroare a oamenilor si oficialitatilor....mai putine rugaciuni si mai multe seriozitate si corectitudine in sport !!!

para.para
para.para  •  15 Mai 2018, 11:13

"Cred că o să-i prelungim contractul lui ..... Probabil vom lucra un pic la salariu ....... vrem să-i mai scădem puțin." Pai daca se lauda ca nu mai are nicio treaba la echipa de ce mai zici "vrem" sau "scadem", "vom lucra", "prelungim".

davidblack
davidblack  •  15 Mai 2018, 10:37

Kaqa , Quku , Vaselinovici si Pulici ..vor semna cu locul 2

Vezi toate comentariile (51)
Comentează