FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRII

Pro-Steaua!

Articol de - Publicat marti, 29 aprilie 2008 00:00

Balaj n-a văzut un penalty clar pentru CFR la Mioveni, în timp ce primul gol al Stelei la Craiova a fost marcat din ofsaid.

Arbitrii au intervenit din nou decisiv în lupta pentru titlu. Ultima etapă a fost influen­ţată în mod direct de oa­menii în ne­gru, Steaua ieşind avantajată. Go­lul de 1-0 în meciul din Bănie a fost marcat din ofsaid de Pepe Moreno, poziţie nesemnalizată de Nicolae Megheşan. În plus, roş-albaştrii au fost avantajaţi şi în mod indirect. La Mioveni, CFR a fost privată de un 11 metri evident în chiar primul mi­nut de joc, faultul lui Stanca asupra lui Ruiz nefiind transformat în penalty de “centralul” Cristi Balaj.

CFR În 2007, Steaua În 2008
Ultima rundă a confir­mat tren­dul pe care arbitrii l-au avut în eta­pe­le dispu­ta­te în acest an, şi anu­me că Steaua a primit constant aju­tor, raportul greşeli pro-greşeli con­tra fiind de 6 la 1 în favoarea echipei din Ghen­cea. Proporţia este asemănă­toa­re în ceea ce o priveşte pe CFR în pri­mele 19 runde, dispu­tate în 2007, cînd trupa lui Andone a be­neficiat de nu mai puţin de 10 erori de arbitraj.

“În momentul în care Ovidiu Petre trimite mingea spre poartă, Pepe e în poziţie afară din joc. Trebuia să indice ofsaid la Pepe”
Ion Crăciunescu fost arbitru FIFA

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (81)
 •  30 Aprilie 2008, 00:02

mai copii, stati rau cu "artimetica". n-ati observat ca 15-7 ("scorul" chefereului) e "mai bun" decat 9-3, cat ziceti voi ca are steaua ? pai atunci de unde "pro-steaua", ziaristilor ?

 •  29 Aprilie 2008, 18:56

PARDON E 8-6 PENTRU CLOOOOJ DECI CU DINAMO SI CU BUZAU AVEM DREPTUL SI SUNTEM CHIT HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

 •  29 Aprilie 2008, 18:56

CFR- CEAHLAUL +3 BISTRITA- CFR +1 STEAUA- CFR -2 ( adica au pierdut 2 pcte) MIOVENI- CFR -2 STEAUA- CFR +2 STEAUA- URZICENI +2( au fost greseli care se compenseaza) CRAIOVA- STEAUA +2 STEAUA- CEAHLAUL 0 ( greseli care se compenseaza) faceti si voi calculul si vedeti cine a "castigat" mai multe puncte.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează