FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Conflictul CSA-Becali, tratat în presa internațională: "Falimentul nu este o opțiune pentru Steaua, club iubit și urât de milioane de oameni"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 februarie 2017 15:51

Gigi Becali se află în proces cu CSA pentru numele şi marca Steaua, iar situaţia de la echipa roş-albastră este cunoscută în toată lumea.

Revista World Soccer a publicat un amplu material dedicat conflictului de la Steaua şi a prezentat microbiștilor din întreaga lume situaţia echipei roş-albastre.

"Câștigătoarea Cupei Campionilor din 1986 nu are probleme cu neplata salariilor, precum cele mai multe echipe din România, ci are o problemă mult mai mare, ce are legătură cu identitatea echipei.

Armata din România spune că Steaua pe care o ştim toți nu există și a stabilit că trebuie să fie creată o nouă echipă. În plus, o hotărâre judecătorească dată recent a confirmat că Armata are drepturi exclusive pentru brandul Steaua și toate simbolurile clubului: nume, palmares și istorie.

Asta se întâmplă la 14 ani după ce Gigi Becali, un magnat imobiliar, a preluat clubul și a făcut o afacere cu capital integral privat. El crede că această criză va avea parte de o răsturnare de situație și că în final i se va da dreptate. Totuşi, Florin Talpan, juristul Armatei, îl descrie pe patronul roș-albaștrilor ca fiind «personajul negativ»", se arată în articolul din World Soccer.

"Eu am salvat Steaua pe banii mei. Eu am adus bani în țară, am cumpărat jucători și am plătit impozite de milioane de euro. Eu am dreptate și nu pot pierde acest duel", a spus Becali, potrivit revistei World Soccer.

"Sper să vă asigurați că nici măcar un acronim cum ar fi FCSB nu vor fi utilizate de acum încolo. Va duce doar la o confuzie. Noi avem istoria si tot ce este legat de marca Steaua" Florin Talpan

Articolul se încheie cu o întrebare pentru cititori, "Sunteți confuzi?" şi cu o concluzie clară: "3 foste campioane ale României, Rapid, Petrolul și Otelul au dat faliment. Totuşi, falimentul nu este o opțiune pentru Steaua, club iubit și urât de milioane de oameni".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
iobag
iobag  •  12 Februarie 2017, 00:45
Postat de rastaman85 pe 11 Februarie 2017, 23:41

Ce parere sa aiba?! Oricum suntem considerati o tara bananiera, nimic nu-i mai mira pe vestici de Rromanika! Third world country...

Vezi ca superi dacii :))

rastaman85
rastaman85  •  11 Februarie 2017, 23:41
Postat de ang3ldev1l pe 11 Februarie 2017, 21:32

presa straina a difuzat live si pe larg despre manifestatiile gigantice(dupa cum scria presa franceza) anticoruptie din Romania, apoi unii dintre ei vor citi in Revista World Soccer ca in aceeasi tara, armata statului se implica in fotbal lovind intr-un club privatizat tot de ei in trecut "În plus, o hotărâre judecătorească dată recent a confirmat că Armata are drepturi exclusive pentru brandul Steaua și toate simbolurile clubului" va las pe voi sa ghiciti ce parere au strainii despre acest conflict din fotbal intre un Club privat si armata statului Roman

Ce parere sa aiba?! Oricum suntem considerati o tara bananiera, nimic nu-i mai mira pe vestici de Rromanika! Third world country...

jalabert
jalabert  •  11 Februarie 2017, 23:06
Postat de patraulea2015 pe 11 Februarie 2017, 22:49

Daca ai fost la scoala,se pare c-ai dormit,asa ca te sfatuiesc,sa te trezesti.

ie?

Vezi toate comentariile (48)
Comentează