FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Probleme cu vedeta transferată de Becali! Critici aspre: "Are 18 ani, are mașină frumoasă și o gagică pe măsură și crede că este buricul pământului"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 14:34

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a vorbit despre ratarea calificării în play-off. Aruncă o parte din vină pe umerii lui Costel Enache, pe care-l critică fără menajamente. De asemenea, nici Olimpiu Moruțan n-a scăpat de criticile finanțatorului, după înfrângerea cu Viitorul, 1-2. 

"Dezamăgirea este imensă, dar mi-am dat seama că suntem mici și nu avem ce cauta în play-off. E clar că nu știm să jucăm în momente de presiune. Primul instinct este să mă las, dar sunt ambițios și mă gândesc să continui.

Cea mai mare deziluzie este Moruțan. Am văzut aseară un TGV vs un tractor stricat, mă refer la Ianis vs Olimpiu. Oriunde ar juca, nu are dreptul să se comporte așa, la cât s-a vorbit despre el.

Are 18 ani, are mașină frumoasă și o gagică pe măsură și crede că este buricul pământului. În condițiile astea, cam uiți că ești fotbalist. Dar să ne înțelegem, transferurile le-am făcut după nasul antrenorului Enache.

Și el are o mare vină pentru aceste rezultate. E clar că n-a avut fler, e clar că a folosit niște jucători care se vedea din tribună că nu dau randament", a declarat Valeriu Iftimela Sport Total FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
speedy_gonzales
speedy_gonzales  •  21 Februarie 2018, 10:21

Da ce costum de inversat are. Nu cred ca i trebuie gagica ci gagiu.

915130541905898
Gabi Simon  •  20 Februarie 2018, 19:18

Pt ce ii trebuie la Morutan gagica si masina scumpa la anii lui? Se va duce la Stina din Pipera si se va pierde acolo intre arogantele si blasfemiile lui *** Si d-ta D-le Iftimie atita timp cit ii dai sfaturi la asta de la Bucuresti prietenul tau din Pipera ,acum de ce nu te-a ajutat sa intrii in Playoff? Vai de capul vostru, pacat de Enache

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Februarie 2018, 18:19
Postat de blatistu49 pe 20 Februarie 2018, 17:34

Dispari moldovene ai fost rusinea campionatului cu blaturile

FCD1948SA-Botosani 0-1, Botosani-FCD1948SA 0-0. Astea da blaturi!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează